Home Firme din sighisoara Vodafone Store Sighisoara

Vodafone Store Sighisoara

de Ana Moldovan
5 views

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA – 3G broadband. De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima rețea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012.

 • susținem și investim permanent în inovație și creativitate;
 • răspundem nevoilor în continuă creștere și schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicații mobile;
 • ne canalizăm resursele și puterea globală pentru a le oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, capabile de a revoluționa experiența de utilizare a telefonului mobil.

Ne propunem să contribuim la crearea unui viitor în care serviciile de comunicații ne aduc mai aproape de oamenii pe care îi prețuim, în orice moment, oriunde ne-am afla. Peste 9,5 milioane de clienți și mii de companii contează pe serviciile de comunicații oferite de Vodafone România.

Apartenența la Grupul Vodafone ne permite să le oferim clienților noștri servicii noi și inovatoare, oferte unice și o gamă variată de produse exclusive la prețuri avantajoase.

Portofoliul complet de soluții de comunicare Vodafone România acoperă toate nevoile utilizatorilor, persoane fizice și companii. Clienții noștri au la dispoziție:

 • viteze 4G de până la 100 Mbps pe smartphone, pe tabletă sau pe laptop, împreună cu o gamă variată de device-uri, la cele mai bune prețuri;
 • ofertă competitivă de servicii în roaming prin Vodafone Roaming pe zi și Vodafone World;
 • conținut variat pe telefonul mobil prin Vodafone live!;
 • acces la serivicii de date mobile de mare viteză, pe tabletă, laptop sau PC, prin Vodafone Mobile Connect;
 • acces la email și Internet pe telefon prin pachetele de BlackBerry și Outlook Mobile;
 • o experiență unică de navigare online, direct pe telefonul mobil, prin Vodafone Internet pe Mobil;
 • servicii de telefonie fixă pentru clienții persoane fizice, prin Vodafone Acasă și Vodafone Zona Mea, precum și pentru companii, prin Vodafone Office Zone și Vodafone Office Zone Mobile;
 • o varietate de servicii 3G Broadband super-rapide, prin benzi de frecvență de 2100 MHz și 900 MHz;
 • servicii de telefonie mobilă și fixă prin radio în standard GSM;
 • servicii de mesagerie scurtă și multimedia (SMS/MMS);
 • servicii de transmisiuni de date (WAP/GPRS).

Serviciile de voce și transmisiuni de date sunt disponibile pe 86,9% din suprafața țării, acoperind 99,4% din populația României.

Lider de piață în segmentul business, Vodafone este, de asemenea, primul operator din România care a inclus în portofoliu, încă din 2003, servicii integrate de comunicații pentru clienții de business: soluții de voce și date mobile, servicii de voce fixă, respectiv servicii dedicate de date fixe, totul cu ajutorul unei singure rețele private de comunicații.

 

Compania Vodafone a fost înfiinţată în 1984 ca o divizie a Racal Electronics Plc., cunoscută atunci ca Racal Telecomms Limited. În octombrie 1988, aproximativ 20% din capitalul companiei a fost oferit publicului. Racal Telecom Limited s-a desprins în totalitate de Racal Electronics Plc. şi a devenit o companie independentă în septembrie 1991, dată la care şi-a schimbat numele în Vodafone Group Plc.

La 29 iunie 1999, în urma fuziunii cu AirTouch Communications Inc. („AirTouch”), compania şi-a schimbat numele în Vodafone AirTouch Plc., dar, în urma aprobării date de către acţionari în cadrul Întâlnirii Generale, a revenit la vechiul nume de Vodafone Group Plc., la data de 28 iulie 2000.

La 31 martie 2009, Grupul Vodafone număra 303 milioane de clienţi în întreaga lume. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Astăzi, Vodafone Group Plc. este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc.

La început, cei care au fondat compania Vodafone se adresau oamenilor de afaceri britanici, agenţilor de vânzări, jurnaliştilor, doctorilor şi medicilor veterinari. La treizeci de ani de la acele momente, printre clienţii Vodafone se numără astăzi de la tineri din Europa, India şi Africa la unele dintre cele mai mari companii multinaţionale din întreaga lume. În timp ce business-ul nostru s-a schimbat radical în ultimii treizeci de ani, misiunea noastră a rămas aceeaşi: aceea de a continua să îi sprijinim pe clienţii noştri, oricine şi oriunde ar fi, prin calitatea conectivităţii, într-o vreme în care comunicaţiile mobile şi internetul mobil au ajuns să transforme societatea într-un mod care era de neimaginat în anii ’80.

 

Date de contact

Adresă: Strada 1 Decembrie 1918 38, Sighișoara 545400
Telefon: 0372 022 255

Program: 

duminică Închis
luni 09–17
marți 09–17
miercuri 09–17
joi 09–17
vineri 09–17
sâmbătă Închis

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments