(P): Viva Credit – Creditul pana la Salariu

1
zielona kawa cena

vivacredit-ro-imprumuturiDespre Viva Credit®
Viva Credit IFN SA este prima companie din România specializată în Credite Până la Salariu® – împrumuturi rapide, oferite online, cu termen de rambursare de până la 35 de zile. Misiunea noastră este să oferim o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor urgente ale fiecărui client.
Creditul Până la Salariu® este cel mai rapid împrumut oferit de Viva Credit®. Cererea se completează online în numai 7 minute, este aprobată pe loc, iar banii sunt virați direct în contul clientului în două ore.
Noi recomandăm acest tip de împrumut doar pentru rezolvarea unor nevoi urgente și nu indicăm utilizarea lui ca metodă de finanțare pe termen lung.
Principalele caracteristici ale creditului oferit de Viva Credit® sunt:
• Rapiditate – aplici online de oriunde te-ai afla şi primești banii direct în contul tău bancar în cel mai scurt timp. Fără comisioane sau taxe.

Comparatie Credite Nevoi Personale

• Flexibilitate – poți alege exact suma de care ai nevoie (între 100 si 1000 RON) şi perioada dorită (între 1 şi 35 zile)

• Transparenţă – vei şti de la început exact cât ai de plată. Dobânda este fixă, costul nu se modifică pe durata creditului.
• Rambursare anticipată fără comisioane sau alte penalităţi.
• Acceptăm și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.
Condițiile de aprobare a unui împrumut sunt minimale:
• Vârstă peste 21 de ani
• Venit stabil din salariu, pensie sau PFA
• Cont bancar sau un card
Viva Credit IFN SA este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României cu numărul RG-PJR-41-110267.
Mai multe detalii pe: www.vivacredit.ro

500 Vizualizari

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fall Adenhode Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Fall Adenhode
Guest
Fall Adenhode

bună
Am primit un împrumut de 40.000 dolari pe o perioadă de 3 ani cu jordi klaus verna restituire care a facut imprumut oferă o toate persoanele în nevoie sau serios. Deci dacă sunteţi interesat sau aveti o persoană sau parintii care este nevoie de deci că toate au nevoie poate ataşaţi-l pentru a avea mai multe informaţii despre împrumut oferta aplicarea între special.
Vă rugăm să contactaţi prin E-mail: jordiklaussverena@gmail.com