horacredit.ro/somproduct.ro
Stiri Naționale

Vasile Dîncu(PSD): „Pe noi ne votează săracii, pensionarii, oamenii fără studii”

Social-democratul Vasile Dîncu a spus azi, la congresul Extraordinar, organizat în format online, că partidul PSD este votat de săraci, pensionari, oameni fără studii, pentru că aceste categorii sociale ar avea cea mai mare nevoie de ei. 

„Trebuie să avem curajul să fim noi înşine. Trebuie să alegem ceea ce este esenţial. Nu ajunge să spunem cine suntem noi la asemenea congrese. Este important să ne respectam demnitatea politică. Şi din când în când să ne întrebam ce putem face ca sa fi mai aproape de modul în care ne definesc oamenii pe noi. (…)

Nu înţeleg de ce trebuie sa ne fie ruşine să recunoaştem că pe noi de votează săracii, pensionarii, oamenii în vârstă, oamenii fără studii. Ne votează pentru că ei au ea mai mare nevoie e noi, iar ceilalţi se descurcă singuri. Trebuie să fim împreuna şi partidul trebuie să fie mereu, prin aleşii locali, in contact cu realitatea“, a declarat social-democratul Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu a candidat în cadrul Congresului extraordinar al PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului.

12 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button