Stiri Naționale

Un poliţist căra ŞPAGA cu maşina poliţiei

horacredit.ro/
sculptra

Detalii halucinante în cazul unui poliţist din Gorj, reţinut pentru mită. Acesta primea şpagă covrigi, cornuri sau haine pentru a da informaţii din dosare. El le şi căra cu maşina poliţiei. Acum este cercetat sub control judiciar.

CITEȘTE ȘI:

Gabriel Negoiță, agent de poliţie, este cercetat sub control judiciar pentru comiterea mai multor fapte de trafic de influență și luare de mită, fiind reținut pentru 24 de ore. Polițistul a perceput foloase și bani de la mai multe persoane cărora le lăsa impresia că le poate rezolva favorabil unele dosare în care erau implicate. Culmea e că, la un moment dat, Negoiță s-a dus cu mașina de serviciu, adică a Poliției, să-și ridice șpaga.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, primul denunț împotriva agentului Gabriel Negoiță a fost depus în decembrie, anul trecut. Un alt martor a formulat denunț la data de 20.04.2017.

Fiind audiat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gabriel Negoiţă a recunoscut faptele în totalitate, pe care le-a regretat, se arată într-un comunicat al Parchetului.
SURSA:RealitateaFaraCenzura.ro

60 - VIZUALIZĂRI

badabum.ro

Lasă un răspuns

Back to top button