Stiri Naționale

Un bărbat din Suceava a fost arestat după ce și-a violat fiica de 13 ani de circa 70 de ori!

horacredit.ro/somproduct.ro

Un bărbat din comuna Straja, județul Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava după ce ar fi violat o minoră la aniversarea copiilor săi.  Bărbatul este acuzat că și-ar fi violat și propria fiică de 13 ani, de peste 70 de ori.

Bărbatul de 40 de ani a fost reținut în arestul IPJ Suceava pentru săvârșirea infracțiunii de „agresiune sexuală”, „amenințare” și „viol”.

Ce spun oamenii legii

După ce au expirat cele 24 de ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a admis cererea privind arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile, până la data de 26 septembrie 2020.

Violată de propriul tată

În urma cercetărilor s-a stabilit că în perioada noiembrie 2019 – jumătatea lunii ianuarie 2020, aproape zilnic, individul și-a violat propria fiică, în vârstă de 13 ani, de circa 70 de ori.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Precizăm că dispunerea punerii în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

6 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button