fashiondays.ro
Judetul Mures

Un bărbat a murit după ce a pierdut controlul autocamionului pe care-l conducea, într-o curbă


interlink.ro

Un bărbat din judeţul Mureş a decedat într-un accident rutier care s-a produs, duminică, pe drumul naţional 15 B, în localitatea Pluton.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu, a declarat că victima se afla la volanul unui autocamion, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

“Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 58 ani, din judeţul Mureş, conducea un autocamion pe drumul naţional 15 B, din direcţia Poiana-Largului – Târgu-Neamţ, în afara localităţii Pluton, pe un sector de drum în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

La faţa locului au intervenit pompierii cu modulul de descarcerare.

“Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au scos din interiorul cabinei conducătorul auto ce se afla în stare de inconştienţă. Acesta a fost preluat de echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi imediat s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

bottegaverde.ro
Source
zch.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button