Stiri Locale

Trei tineri au murit, dupa ce au intrat cu masina intr-un TIR

horacredit.ro/somproduct.ro

11138116_948134751919153_6809268351642264421_nTrei vieti au fost zdrobite intr-o clipita, miercuri noaptea, pe Drumul European 60, la iesire din Sighisoara.

 

O masina s-a izbit violent de un TIR parcat, iar soferul automobilului si cei doi pasageri – un barbat si o femeie – n-au avut scapare. Tanara era cunoscuta drept dama de companie in oras, iar cel de la volan era iubitul ei. Cea de-a treia victima este, se pare, fiul unui angajat de la Finante.

Cei trei tineri se indreptau cu masina spre localitatea Albesti, unde locuia femeia. La iesire din Sighisoara, inexplicabil, soferul a pierdut controlul volanului. A traversat toata soseaua, cu patru benzi, si a izbit violent un TIR, aflat intr-o parcare.

Soferul TIR-ului: „Eu dormeam in masina cand au intrat in mine. Nu stiu ce s-a intamplat. Veneau din directia aceea. S-au lovit de mine. Erau mai multe TIR-uri parcate.”

Martorii au sunat la 112 si, chiar daca pompierii au ajuns foarte repede la fata locului, si i-au scos pe cei trei din automobil, niciunul nu supravietuise impactului.

Martora: „Am auzit ca a trecut ceva, nici nu mi-am dat seama ce si s-a auzit dintr-o data bufnitura. Am auzit ca erau trei tineri.”

Martor: „Eu m-am dus acolo, dar nu am mai putut face nimic. Erau trei in masina.”

Martor: „Dupa urmele de franare – cum au masurat politistii – 150 de metri – probabil aveau viteza mare. TIR-ul era parcat si asa au intrat.”

Politistii i-au identificat pe loc pe cei trei tineri din autoturism si urmeaza sa stabileasca, in urma anchetei, si cauza accidentului. Totodata, asteapta si rezultatul autopsiei, pentru a-si da seama daca soferul consumase alcool inainte sa plece la drum.

Politistii au stabilit ca in masina se afla tanara – cunoscuta in zona Sighisoarei drept dama de companie, iar la volan era iubitul ei. Barbatul, spun politistii, avea carnetul de conducere suspendat din luna august a anului trecut, dupa ce a fost prins baut la volan.

A treia victima este un tanar despre care se stie doar ca era fiul unui angajat de la Finante, dar deocamdata nu s-a stabilit ce legatura avea el cu cei doi. Cert este, spun politistii, ca masina in care se aflau tinerii era cumparata de un cetatean italian, cel care, de altfel, ii facea rost de clienti femeii.

Cum ea nu avea insa permis de conducere, iubitul ei obisnuia sa sa o aduca de la Sighisoara acasa, in comuna Albesti. Asa s-ar fi intamplat si miercuri noaptea, cand, din motive inca necunoscute, drumul le-a fost curmat atat de brutal.

SURSA

162 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button