drmax.ro/
Judetul Sibiu

Trei persoane rănite într-un accident rutier în municipiul Mediaş


interlink.ro

O fată de 17 ani însărcinată şi doi băieţi de 19 ani au fost transportaţi, sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Municipal din Mediaş, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs în localitate.

„Echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) au transportat la CPU Mediaş două victime, un tânăr de 19 ani cu traumatism lombar şi mai multe escoriaţii faciale şi o tânără de 17 ani, însărcinată în 11 săptămâni, cu atac de panică. (…) Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaş o persoană de sex masculin de circa 19 ani cu traumatism membru superior”, au precizat reprezentanţii ISU şi ai SAJ Sibiu.

Potrivit IPJ, unul dintre răniţi, şoferul de 19 ani din Nemşa, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat într-un stâlp, care în urma impactului s-a răsturnat pe partea carosabilă. La câteva secunde, un alt şofer de 18 ani, din Moşna, intră în stâlpul căzut pe şosea. Un al treilea şofer, de 19 de ani din Mediaş, care a ajuns în zonă, a intrat cu maşina în şanţ, pentru a evita impactul cu maşina din faţa sa şi stâlpul căzut pe drum.

„În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul şoferului de 19 ani a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar al şoferului de 49 de ani, de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul de 19 ani şi doi pasageri din maşina condusă de tânărul de 18 ani, respectiv o tânără de 17 ani şi un bărbat de 19 ani, au suferit vătămări corporale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr. AGERPRES/

bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Back to top button