Stiri Locale

Traian Bendorfean promite ”Dracula Park” la Sighișoara

horacredit.ro/somproduct.ro

Omul de afaceri mureșean Traian Bendorfean a anunțat duminică, 5 iulie, pe pagina sa de Facebook, intenția de a realiza ”cel mai spectaculos complex de agrement din România.”

Investiția ar urma să fie realizată în parteneriat cu investitori străini, pe platoul Breite din Sighișoara.
”În acest weekend, au răspuns invitației mele: domnul Kostepen Hakan – director executiv Panasonic Silicon Valley Center, și domnul Kandamuri Kestov – investitor privat de origine indiană. În urma acestei întâlniri de lucru interesante și productive, am decis împreună pregătirea unui parteneriat pentru următoarele proiecte dragi mie și importante pentru dudețul Mureș: ”Dracula Park primește viață” – Construcția celui mai spectaculos complex de agrement din România, pe platoul Breite din Sighișoara.

Proiectul va include – pe lângă parcul tematic, unități de cazare, restaurante, magazine și amenajarea unui teren de golf profesional. Academie de fotbal – Școală destinată copiilor și juniorilor pasionați de sportul rege, care va avea ca scop creșterea performanței fotbalului juvenil. Implementarea unor stații de hydrogen – Hidrogenul este o sursă excelentă de energie care poate fi utilizată pentru a genera electricitate din apă.

Aceste investiții se vor realiza cu finanțare privată. În următoarele săptămâni, vom finaliza documentele de colaborare și voi reveni cu detalii complete. Dumnezeu se uită spre Mureș și spre mureșeni!”, a precizat Traian Bendorfean.

 

99 - VIZUALIZĂRI

Sursa
www.zi-de-zi.ro/

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button