Stiri Locale

Tragedie la o stână din Mureş. Copil de 9 ani găsit sfâşiat de câini

horacredit.ro/somproduct.ro
caine-la-stana
sursa foto: agrobiznes.md

Un copil de 9 ani a fost găsit fără suflare la o stână din judeţul Mureş, iar primele cercetări indică faptul că acesta ar fi fost sfâşiat de câini. Este vorba, se pare, despre patru câini de pază de la stâna unde se afla copilul.

Copilul a fost descoperit când deja era prea târziu să se mai poată face ceva pentru el, iar Poliţia a deschis acum o anchetă. La faţa locului au fost chemaţi şi veterinarii de la DSVSA, iar surse din cadrul instituţiei au precizat pentru Vocea Transilvaniei că au fost solicitaţi pentru a consulta câinii care, se pare, ar fi sfâşiat copilul.

Reprezentanţii IPJ au precizat pentru Vocea Transilvaniei că ancheta este desfălurată de Parchet, iar câinii au fost identificaţi şi urmează să se preleveze probe.

Se pare că micuţul se juca în zona stânei în momentul în care a fost atacat de câini. Deocamdată nu se ştie dacă acesta era singur sau se afla cu alte persoane în preajmă. Medicul legist care a preluat cazul efectuează cercetări la faţa locului, urmând ca trupul neînsufleţit al copilului să fie transportat la IML.

Urmează ca autopsia să stabilească exact cauza decesului în cazul copilului, iar dacă se dovedeşte că acesta a murit în urma muşcăturilor câinilor, oamenii legii îl vor cerceta penal pe ciobanul care este proprietarul animalelor de la stâna din Seleuş.

Sursa: Vocea Transilvaniei

114 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

One Comment

  1. Varianta ciobanului – copilul respectiv era însoțit de un altul mai mare care a reușit să fugă, amândoi de etnie romă, și erau la furat de miei!

Lasă un răspuns

Back to top button