drmax.ro/
Firme din sighisoara
Trending

ÎNCHISĂ DEFINITIVTERECOTE SRL- Sighisoara


interlink.ro

 

A fost infiintata in 1999 in Sighisoara, cu scopul de a produce articole ceramice de cea mai buna calitate, produse manual folosind proceduri perfectionate dea lungul sutelor de ani. Argila intrebuintata este naturala (Galestro si Toscana

Cu o echipa de treizeci de angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de statui, ghivece pentru flori si fantani arteziene din teracota, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

   Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor noastre.

S.C. TERECOTE S.R.L.

STR. VIILOR , NR. 92,  SIGHISOARA,MURES

TEL/FAX: 0 265 77 13 17

TEL:   0265 772 171

MOBIL: 004 074 562 4278

MOBIL: 004  073 135 9818

www.amenajari-de-gradina.ro

www.terecote.ro

e-mail: terecote[@]libero.it


Dorim sa aflam detalii din experienta voastra cu acesta firma din Sighisoara, informatii  despre mediul si atmosfera de lucru sau orice informatie care ar putea fi de ajutor celor interesati de acesta firma.

bottegaverde.ro

Related Articles

16 Comments

  1. „Cu o echipa de treizeci de angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de statui, ghivece pentru flori si fantani arteziene din teracota, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.”

    Si minciuna este o vorba!!!

    1. Buna ziua , imi pare rau ca am vazut atat de tarziu acest comentariu . Ne pare rau ca nu ati fost multumita de produsele noastre , ne cerem scuze daca intr-adevar ati intampinat aceasta situatie . De asemenea , am fi fost foarte multumiti daca ne-ati fi anuntat de ceea ce s-a intamplat. Nu ne putem imbunatati serviciile , daca nu suntem avertizati de greselile pe care le facem . Va rugam sa ne acceptati scuzele .

    1. Buna ziua . Da, intr-adevar , din pacate asa aratau unele grupuri. Insa nu toate . In functie de persoanele care folosesc aceste aceste grupuri sanitare . Din pacate nu avem toti aceeasi ” sapte ani de acasa” … la unii au fost mai putini ani poate .

  2. Omul sfinteste locul…daca nu ati fi niste putori, ati avea bunul simt sa curatati dupa voi

Lasă un răspuns

Back to top button