Cultura

TEATRUL T.A.C.T. SIGHISOARA

horacredit.ro/somproduct.ro

teatru_sighisoara-copyVă aşteptăm miercuri, 30 noiembrie 2016, ora 19:00 la un nou spectacol invitat…„Sărumânadecâtmăplimbam”…şi să ne bucurăm împreună la comedia orădeană!

„Sărumânadecâtmăplimbam” e un text contemporan scris de ploieşteanca Mihaela Mihai şi pus în scenă la Teatrul Artemotion din Oradea cu sprijinul Fundației col. Ioan Baciu.
Premiera a avut loc la Oradea şi îi are ca protagonişti pe actorii Sebastian Lupu şi Mirela Lupu.
Spectacolul e o radiografie amuzantă a naşterii unei prietenii dintre un el „obosit” şi o ea „singură”, este o comedie spumoasă despre două suflete pentru care orologiul timpului a bătut demult ceasurile tinereţii, o poveste despre oameni simpli pe lângă care trecem în fiecare zi, în ochii cărora ne uităm preţ de o secundă şi apoi trecem mai departe, o poveste romantică despre un „el” şi o „ea”, despre „noi” – oamenii care suntem, trăim, iubim, urâm, oamenii cu priviri ce încearcă să ascundă, oamenii plini de speranţe şi de gesturi mărunte.

Spectacolul „Sărumânadecâtmăplimbam” a fost selecţionat la Festivalul de Teatru Independent de la Bucureşti în anul 2015, unde a fost preluat de TVR şi urmează a fi difuzat pe TVR2 în cadrul emisiunii „Teatru la TVR”.

Unde? Central Park Hotel Sighişoara
Când? miercuri, 30 noiembrie 2016, ora 19:00

Rezervări: tel. 0787 586 228
Intrare: 30 lei

99 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

MADALINA

Grupul Editorial ANONIM!

Lasă un răspuns

Back to top button