Judetul Mures

Taxă specială de salubrizare pentru consumatorii casnici din Tg.Mureș

horacredit.ro/somproduct.ro

În procedură de urgență, în ședința de astăzi a Consiliului Local, s-a aprobat Regulamentul de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii casnici din Tg.Mureș, informează Primăria într-un comunicat.

Modificările aduse prin hotărâre vin în sprijinul categoriilor vulnerabile. Astfel, taxa va fi achitată în patru rate egale, împărțite pe parcursul anului 2021. Prima plată trebuie făcută până la 31 martie, pentru lunile ianuarie-martie. Al doilea termen este 30 iunie, pentru lunile aprilie-iunie. A treia rată se plătește până la 30 septembrie, pentru lunile iulie-septembrie, iar ultimul termen pentru achitarea taxei de salubrizare este 15 decembrie pentru ultimele luni din an.

CITEȘTE ȘI:

Vor fi scutite de la plată persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum și persoanele încadrate în gradul I de invaliditate.

Totodată, familiile cu 3 sau mai mulţi copii minori aflați în întreținere, care domiciliază la aceeași adresă, vor achita taxa doar pentru doi copii.

Pentru anul 2021 termenul de depunere al declarațiilor fiscale este 01 martie, se mai arată în comunicatul Primăriei Tg. Mureș.

59 - VIZUALIZĂRI

Sursa
radiomures.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button