Stiri Locale

Tânăr, din Albeşti cercetat pentru 9 furturi, din locuinţe

hoti3 (Copy)Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat, la data de 20 aprilie a.c., un tânăr bănuit în cazul a 9 infracţiuni de furt, din locuinţe.

Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Sighişoara, împreună cu Posturile de Poliţie Saschiz, Vânători şi Albeşti au identificat un tânăr, de 29 de ani, din comuna Vânători, bănuit de comiterea unui furt, din 07 aprilie 2016.

Bănuitul ar fi pătruns în curtea locuinţei părţii vătămate, din comuna Vânători, prin escaladarea unui gard, după care prin forţarea unei ferestre ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 3.000 lei.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti s-a reuşit probarea a altor 8 fapte de furt, din locuinţe şi din dependinţe, comise pe raza comunelor Albeşti şi Vânători, în perioada iulie 2015 – aprilie 2016.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că prejudiciul total cauzat persoanelor vătămate este de aproximativ 14.000 lei, din care a fost recuperat aproximativ 60%.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, cu propunere de arestare preventivă.

51 - VIZUALIZĂRI
Show More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button