horacredit.ro/somproduct.ro
Firme din sighisoara

Stoica IV Virgil

ŞEMINEE, SOBE ŞI ACCESORII SIGHIŞOARAZilele de toamnă si iarnă când frigul se așterne brusc, sunt acelea care trezesc în noi dorința de a ne retrage într-un loc confortabil și sigur. În astfel de cazuri, nu este nimic mai plăcut, decât o seară linistită petrecută alături de familie sau prieteni dragi la un loc călduros. Chiar dacă pentru unii reprezintă doar o necesitate, un moft sau o simplă tendință, șemineul creează o atmosferă de familie unită și aduce un plus de valoare unei locuințe. Căldura, lumina și focul acestuia completează imaginea de poveste, specifică sărbătorilor de iarnă.

Șeminee-Mureș vă ajută să creați o atmosferă de căldură și intimitate, transformând casa dumneavostră într-un adevărat cămin. În funcție de gust, de buget și tema care o doriți pentru propria casă, noi vă stăm la dispoziție pentru construcția unui șemineu pe placul dumneavoastră. În cazul în care aveți alte idei, cu ajutorul gamei largi de focare, termofocare și îmbrăcăminți oferite, puteți chiar combina diferite modele.

CITEȘTE ȘI:

IN CAZ DE NEVOIE, ASIGURAM SI MONTAREA COSULUI DE FUM POTRIVIT.

Adresa de contact

Virgil Stoica,
STR.Caisului NR.7
545400 Sighisoara
Mures

Telefon:  0744 668217
Email: virgil@seminee-mures.ro

Site: seminee-mures.ro

 

 

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra cu aceasta firma din Sighisoara, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sau orice informatie care ar putea fi de ajutor celor interesati de acesta firma.

 

85 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button