fashiondays.ro
Stiri Locale

Spitalul Municipal Sighişoara a fost dotat cu un Computer-Tomograf


interlink.ro

Managerul Spitalului Municipal Sighişoara, dr Tanaszi Sarolta, a anunţat, miercuri, că noul Computer -Tomograf , care a fost achiziţionat din fonduri nerambursabile, a devenit funcţional şi oferă posibilitatea de a efectua inclusiv ANGIO-CT, o premieră pentru unitatea spitalicească, anunță Agenția de presă Rador.

Dr. Tanaszi Sarolta a scris pe pagina de Facebook a Spitalului Municipal Sighişoara că noul CT este un avantaj pentru pacienţi deoarece examinările CT sunt mult mai performante şi eficiente, de o calitate superioară, acest lucru dând posibilitatea celor care au nevoie de astfel de examinări să nu se deplaseze în alte localităţi pentru investigaţii pe viitor.

O noutate este faptul că se poate efectua şi ANGIO-CT, acest lucru nefiind posibil în trecut, fiind o premieră pentru spitalul. Totodată, ANGIO-CT de Cord se doreşte să fie inclus ca serviciu suplimentar, după efectuarea trainingului personalului de specialitate, la începutul anului următor. Examinările se pot efectua atât contra cost, cât şi cu bilete de trimitere, emise de către medici specialişti.

Potrivit managerului Tanaszi Sarolta, investigaţiile de ANGIO-CT, altele decât cele de cord, se pot solicita contra cost momentan, dar serviciul va putea fi inclus în viitor în contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate şi va fi posibilă astfel efectuarea examinării şi cu bilet de trimitere emis de medicul specialist.

bottegaverde.ro
Source
g4media.ro

Related Articles

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button