Stiri Naționale

Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită șef de serviciu la Transgaz: Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro

horacredit.ro/somproduct.ro

Nicoleta, pe care Nicolicea a cunoscut-o în Parlament – pe când Nicolicea, un domn însurat, era exagerat de curtenitor cu tinerele jurnaliste iar Vera era jurnalistă la Național – devenită apoi soție a deputatului, a fost numita șef serviciu la Transgaz.

Nicoleta Nicolicea a fost numită sef de serviciu in cadrul operatorului sistemului national de transport al gazelor naturale Transgaz, la Unitatea de Management care se ocupa de implementarea proiectului sectiunii romanesti a gazoductului Bulgaria – Romania – Ungaria – Austria (BRUA), anunță Profit.ro.

Gazoductul urmeaza sa interconecteze retelele de gaze naturale din cele patru state, investitie estimata la 560 milioane euro, dintre care 179 de milioane de euro vor fi acoperiti de Uniunea Europeana.

libris.ro

Din declaratia de avere depusa la numirea in functie, datata 14 februarie 2017, reiese ca Nicoleta Nicolicea a lucrat si anul trecut la Transgaz, incasand venituri salariale anuale totale nete de 47.176 lei, in medie circa 3.900 lei pe luna, plus diurne de deplasare si tichete de masa in valoare de 9.215 lei.

Informatiile nu corespund insa cu cele din ultima declaratie de avere lui Eugen Nicolicea, din 18 ianuarie 2017, din care reiese ca Nicoleta Nicolicea a incasat anul trecut in total 25.346 lei (circa 2.100 lei pe luna) din salariul de consilier la Guvern, plus drepturi de autor de 8.835 de lei ca ziarist la publicatia online Sursa Zilei.

evomag.ro

Nicoleta Nicolicea a fost numita consilier la Cancelaria primului ministru in 2014, in mandatul de premier al fostului lider PSD Victor Ponta pe când Nicolicea, membru UNPR, era ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.

Anterior, ea a fost membru in Consiliul de Administratie al TVR, a lucrat la Compania Nationala Posta Romana si a lucrat ca jurnalist la Național în subordinea lui Bogdan Tiberiu Iacob, atunci când Nicolicea i-a furat inima pe culoarele Parlamentului iar ea i-a acordat-o total dezinteresat A mai lucrat la Sursa Zilei, Click, Cronica Romana (ziarul condus de Horia Alexandrescu a cărui fiică este de 20 de ani consilierul lui Adrian Năstase după ce a mimat o scurtă perioadă interesul pentru presă independentă ca jurnalist la Ziua) si la Evenimentul Zilei. Sursa: RealitateaFaraCenzura.ro

54 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button