Stiri Locale

Solicitantii de locuinte ANL trebuie sa-si actualizeze dosarele

horacredit.ro/somproduct.ro

anl-noi- SIFGHISOARAPotrivit unui comunicat semnat de primarul municipiului, Ovidiu Malancravean, solicitanţii de locuinţe A.N.L. construite în Municipiul Sighişoara în cadrul Programului de construcţii de locuinţe pentru tineri şi familii de tineri cu vârsta de până la 35 de ani, destinate închirierii, sunt invitati până la data de 14 octombrie, la sediul Municipiului Sighişoara, str. Muzeului nr. 7, pentru actualizarea documentelor din dosarele depuse în vederea repartizării unei locuinţe.
Potrivit legii, titularul cererii de repartizare a unei locuinţe trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii, şi să poată primi repartiţie pentru locuinţă în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste.

Actualizările de documente sunt necesare în vederea stabilirii clasamentului cu ordinea de priorităţi a solicitanţilor de locuinţe A.N.L. In Sighisoara au fost construite noi locuinte ANL pe strada Panselutelor. Locuințele (60 de garsoniere și 40 de apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din Strada Panseluțelor în cinci blocuri cu regim de înălţime subsol, parter şi trei etaje .
Sursa: RadioSon Sighisoara

CITEȘTE ȘI:
75 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button