IT&C

Sisteme Supraveghere- O investitie cu durata de viata lunga

horacredit.ro/somproduct.ro

Protejarea intreprinderilor si fabricilor cu sisteme supraveghere instalate strategic vor tine primejdiile departe si vor asigura protectia angajatilor, a marfurilor si a bunurilor datorita functiilor pe care le inglobeaza. Acestea va vor ajuta atunci cand aveti mai multa de nevoie de ele, vapot ajuta sa descurajati furtul, vandalismul si intrusii nedoriti.

In plus, acestea vor inregistra intreaga activitae care se desfasoara in interiorul si in exterior perimetrului. Beneficiile acestor sisteme supraveghere sunt multiple si trebuie sa va specificam ca una din cele mai insemnate este monitorizarea live, de la distanta, ceea ce inseamna ca puteti verifica in orice moment spatiul.

O celebra fabrica din Bucuresti care produce o gama variata de prajituri si fursecuri s-a bucurat de o ascensiune fulminanta dupa de a instalat sisteme supraveghere. La numai patru luni de la inaugare, aceasta fabrica a primit comenzi de numeroase supermarketuri si magazine mai mici, au reusit chiar sa exporte in tarile pretentioase din nord produsele lor de calitate. Deoarece gama de produse este variata si nu contine aditivi, a castigat increderea romanilor dar si a strainilor din Europa. Treptat, datorita numarului de comenzi din ce in ce mai mare, au investit in aparatura performanta si au venit cu idei noi de afaceri. Bineinteles ca au urmat angajari, iar personalul a devenit din ce in ce mai numeros.

Din pacate, dupa aproximativ un an, afacerea a inceput sa intre in declin, iar conducerea nu putea sa justifice aceasta panta abrupta deoarece comenzile curgeau de la o zi la alta, aveau grija deosebita la depozitare si transport, iar furnizorii erau de top. Deci tot acest proces era foarte bine gandit si pus la punct in detaliu. Rapsunsul l-au gasit in scurt timp, descoperind cum managerul de productie, prieten bun cu patronii, alaturi de alti trei angajati isi insuseau produse de mii de euro pe care le vindeau mai departe micilor magazine de cartier. Din pacate nu s-au putut recupera pagubele, dar cei patru au fost amendati in urma plangerilor.

In cele din urma, proprietarii au constientizat ca increderea in oameni nu este suficienta si au instalat sisteme supraveghere astfel incat sa fie monitorizat tot personalul, intreg procesul de productie, dar si intrarea si iesirea marfurilor. Au ales un sistem de supraveghere video cu 16 canale si au instalat camere atat in interior, cat si la exterior. La DVR-ul de 16 canale cu functie de XVR au conectat camere inteligente ce inregistreaza in detaliu si foarte clar intreaga activitate datorita rezolutiei full HD. In plus, au achizitionat un HDD SATA de 6 TB pe care l-au introdus in portul unitatii de stocare pentru a salva inregistrarile deci, in cazul in care au loc evenimente neplacute, acestea vor fi salvate, nu se suprascriu.

Cumparate de la magazinul online de specialitate 1CCTV, odata instalate, aceste sisteme supraveghere si-au facut debraga simtita prezenta deoarece afacerea s-a redresat, iar profitul nu a incetat sa apara. Mai mult, prajiturile si fursecurile proaspete ce au gustul dulciurilor facute in casa vor fi exportate in toata Europa.

Despre NET TRADING

Magazinul nostru online nu este un simplu magazin. Prin intermediul lui va oferim nu doar cele mai bune produse, dar si o experienta de cumparaturi unica. Achizitionati produsele de care aveti nevoie urmand doar cativa pasi simpli, urmand ca noi sa vi le expediem in cel mai scurt timp. Puteti accesa pagina magazinului nostru indiferent de dispozitivul folosit. Scopul nostru este sa va aducem acel plus de satisfactie care sa va multumeasca pe deplin.

 

12 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button