Se va construi un pod peste Târnava Mare la Sighișoara

1
zielona kawa cena

Aproape 7 milioane de lei a obținut municipalitatea prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru construirea unui pod ce va lega două cartiere importante din Sighișoara.
Este vorba de cel mai mare cartier din oraș, Târnava 2, cunoscut de localnici ca fiind cartierul Bărăgan, ce va fi legat de cartierul Viilor.
libris.ro
În momentul de față nu există ieșire din cartier decât peste calea ferată.
Alte 3,5 milioane de lei, tot din fondurile PNDL, vor fi investite pentru introducerea canalizării în Hetiur, spune viceprimarul Municipiului Sighișoara, Toth Tivadar:

Nu există o alternativă de ieșire din cartierul respectiv numai peste calea ferată. Se vor începe lucrările de reabilitare a căii ferate. Din păcate, nu a au fost prevăzute pasaje supraterane, poduri și trebuie să ne gândim la o soluție alternativă. Iar al doilea proiect este canalizarea în cartierul, satul Hetiur pe care au demarat-o în 2009 dar nu s-a finalizat. S-a realizat cam 20% din lucrări.”

Anul acesta vor fi demarate procedurile de licitație a lucrărilor iar dacă cele de canalizare se vor finaliza într-un an de zile cele de construire a podului se vor întinde pe parcursul a trei ani.

sursa: radiomures.ro

 

evomag.ro

2.032 Vizualizari

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
IRINA Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
IRINA
Guest
IRINA

SF: Cand zboară porcu atunci o sa fie gata! :))))))))))))