Stiri Locale

Se cere un alt nume pentru strada Consiliul Europei

horacredit.ro/somproduct.ro

Protopopiatului Ortodox SighisoaraS-a cerut ca strada Consiliul Europei din Sighisoara sa isi schimbe numele in strada Protopop Emilian Stoica.

Solicitarea a venit din partea Protopopiatului Ortodox Sighisoara dar reprezentantii executivului sighisorean au sustinut ca acest lucru este greu de infaptuit in conditiile in care strada Consiliul Europei a primit acest nume in anul 1999 ca parte a documentatiei necesare pentru ca Sighisoara sa obtina Drapelul Europei. Totodata s-a precizat faptul ca desi nu sunt locuinte pe aceasta strada, exista multi agenti economici care au aici firme si a caror activitate ar fi ingreunata daca strada si-ar schimba numele din Consiliul Europei in Protopop Emilian Stoica, pentru ca ar fi nevoiti sa isi schimbe si ei mai multe acte. S-a venit insa cu propunerea ca acest nume sa fie atribuit fie unei noi strazi din municipiu, fie capatului de vest al strazii Ecaterina Varga, din fata Bisericii din Cornesti unde se si afla mormantul protopopului, pana la intersectia cu strada Horea spre Valea Saesului.

Stiri locale Radio Son Sighisoara.

 

Imi aduc aminte de un banc

Bula la ora de dirigentie.
Diriginta intreaba elevii despre ce le lipseste acasa.
Primul raspunde Costel, Noua ne lipseste o masina.In rest avem de toate.
Apoi vine randul lui Vasilica-Noua ne trebuie un TV nou ca cel vechi e prea uzat.
E randul lui Bula.Familia lui era cea mai saraca din localitate.
-Noua nu ne lipseste nimic.
-Cum asa Bula?Se mira diriginta de raspunsul lui Bula,stiind situatia lui de acasa.
-Pai,d-na diriginta,a venit sora-mea  acasa si i-a spus mamei ca este insarcinata. Si tata  a spus asta ne mai lipsea!!!

81 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button