Home Firme din sighisoara SC UTU STREM PLUV SRL, SIGHIŞOARA

SC UTU STREM PLUV SRL, SIGHIŞOARA

de Ana Moldovan
3 views

jgheaburialuminiu4Jgheaburi si Burlane de Aluminiu cu cel mai bun Pret si Garantie

Producem si instalam jgheaburi din aluminiu, sisteme de recoltare, canalizare si evacuare a apei pluviale in general. Firma noastra va ofera cea mai moderna metoda de fabricare a jgheaburilor si burlanelor de aluminiu cu o instalare rapida si curata.
Va putem oferi o gama larga de materiale: aluminiu vopsit si lacuit, cupru natural, tabla colorata si tabla zincata, toate fiind de o calitate superioara, pentru asigurarea obtinerii produsului finit la calitatea dorita. Materialul utilizat, aluminiul conform normelor europene ECCA, impreuna cu o excelenta relatie calitate-pret si cu un serviciu personalizat catre clientii si colaboratorii nostrii, ne defineste ca fiind una dintre firmele de viitor, in acest sector, in Romania.

Jgheabul este fabricat cu o masina speciala la domiciliu clientului dintr-o singura bucata, fara niciun fel de îmbinare. Prinderea jgheabului se face pe interior astfel fiind mascate cârligele care dau un aspect neplacut. Aspectul estetic este foarte important, astfel, jgheaburile si burlanele pe care le producem si instalam sunt disponibile intr-o gama larga de culori, clasice sau moderne.

Intregul sistem este fabricat din aluminiu 100% reciclabil, termorezistent si nedeformabil eliminandu-se astfel defectele intalnite la sistemele pluviale traditionale din tabla cum ar fi coroziunea, deformarea, indoirea, ruperea si multe altele.

Echipele noastre se pot deplasa in intreaga tara pentru a va satisface solicitarile in materie de jgheaburi si burlane. Apelând la serviciile noastre, aveti garantia unor produse si servicii pe masura exigentelor dumneavoastra.

 

SC Utu Strem Pluv SRL, Sighişoara
Crizantemelor Nr. 32 Ap. 8
545400 Sighişoara  Mureş
TEL: 0754 034 599, 0741 118 061
E-mail: jgheaburialuminiu@gmail.com
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra cu aceasta firma din Sighisoara, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sau orice informatie care ar putea fi de ajutor celor interesati de acesta firma.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments