answear.ro

SC BM-TOURING S.R.L, munca sezoniera in Germania.

bottegaverde.ro

BM-TOURING LOGO 2012_620x173Bine ati venit la SC BM-TOURING S.R.L
BM-TouringS.R.L este a doua societate infiintata a companiei germane derecrutare Bickmann-Marketing. Cautam oameni muncitori care vor sa lucrezesezonieri in Germania. BM-Touring transporta muncitorii direct la firma angajatoare din Germania. Punem accent mare pe tarifele mici, asigurarea bunei functionari a agentiei si a transportului in Germania.Scopul nostru este de  a
crea ” castig” pentru ambele parti.

Muncitoriisezonieri au nevoie de o compensatie echitabila iar companiile germane de oameni harnici. Cheltuielile de recrutare nu sunt mari astfel incat toti oamenii sa isi poata permite plata lor. BM-Touring SRL este o agentie germana serioasa cu locuri de munca decente. Ne asteptam sa gasim oameni harnici si cinstiti care vor sa lucreze sezonieri in Germania si mai ales sa colaboreze pe viitor cu agentia noastra.

Telefon Romania, Sighisoara

+40 (265) 779 131

 +40 (265) 779 135
Telefon Germania
 +49 (0) 52 71 / 695 94 60

Edit: Asa se fac afaceri in romania!!

 Message: Deal Team of Sighisoara Online, I m the owner of BM Touring SRL in Sighisoara. There is One announcement of pur firm in your Platform. Down under is an Community of an Person which Write wring Thinge about my firm and pur company. Please erläse the Comment and the announcement. We will await your answer. Untilgbar the 12.01.2017 this comment must be deleted.. Otherwise we will send this to pur advocat to Go fortwarf to erase. Please Countact me: TEL. +49 5271 698 ***

Name: Holger Bickmann
Website: www.bm-Touring.de
E-mail: h.bickmann@bm-touring.de
3.370 Vizualizari
- ADS -

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Hulpe AngelaTEPUITTolupTEPUIT‎Fam Pascale Cristina Christian‎ Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
‎Fam Pascale Cristina Christian‎
Guest
‎Fam Pascale Cristina Christian‎

Buna ziua. Doresc sa va intreb cum va pozitionati D-vstra ca Firma Bickmann Marketing, in cazul unui conflict contractual din Germania momentan in derulare, unde contractul de munca incheiat de D-vstra pentru un cetatean roman, a fost desfacut abuziv de catre angajatorul german cu mult dupa expirarea celor 4 saptamani de proba, pentru ca el si-a permis sa-si intrebe angajatorul de plata orelor suplimentare aferente muncii lui in afara contractului oferit de D-vstra de 40 ore/saptamana??? Pe scurt, l-ati mijlocit cu 800€ pentru 40 ore pe saptamana, in realitate angajatorul german abuzand de derularea contractului prin Bickmann Marketing si silind… Read more »

TEPUIT
Guest
TEPUIT

Daca vreti sa LUATI TEAPA , aplicati cu incredere la un job oferit de SC BM TOURING SRL Sighisoara.

Tolup
Guest
Tolup

Salut ești din Sighișoara

TEPUIT
Guest
TEPUIT

NU, Sunt din Cluj

Hulpe Angela
Guest

Doamna BM va rugam foarte frumos sa aduceti sudori pe care iati trimis din Cj prin Delia in germania inapoie pana miercuri daca nu o sa duc proteveul si accesul direc la dumneavoastra la firma si o sa anuntam ambasada din Germania si pe cea din romania sa vada ce faceti dumneavoastra cu oameni .
Puteti sa ma contactati la nr 0754 390 583