horacredit.ro/somproduct.ro
Firme din sighisoara

SC Ambient SA – Sighisoara,

1993 – anul infiintarii, capital integral romanesc. 2000 – extinderea retelei in afara Sibiului prin participare directa sau prin franciza, datorita nivelului de dezvoltare atins in judetul Sibiu. Primul magazin se deschide la Cluj-Napoca.
Tot in aceasta perioada se contureaza si conceptul Casa Ambient centre comerciale de constructii si amenajari. 2001 – se finalizeaza conceptul si este infiintat primul centru comercial Casa Ambient in Sibiu.
Odata cu deschiderea Centrului se lanseaza si sloganul companiei „Casa casei tale”, care defineste intreaga activitate desfasurata de Ambient. 2002 – se investeste in sectoare complementare, organizate ca firme de sine statatoare, prin care se furnizeaza produse si servicii: Ambient Decor conceptie si productie mobilier, Ambient Coral productia tuturor claselor de beton si armaturi metalice, Ambient Natural plante decorative si sisteme de gradinarit, Ambient Sisteme sisteme pentru activari si automatizari.

Adresa: Str. Baratilor, nr. 2

Telefon: (0365) 805884

Program centru comercial: L-V: 8-18, S: 8-14, D: 9-13

Program depozit structuri: L-V: 8-18; S: 8-14, D: 9-13

Site: www.ambient.ro


 

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra cu acesta firma din Sighisoara, informatii despre mediul si atmosfera de lucru,sau orice informatie care ar putea fi de ajutor celor interesati de acesta firma.

202 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button