Home Firme din sighisoara Sawely Prod SRL, Sighişoara

Sawely Prod SRL, Sighişoara

de Ana Moldovan
90 views

SC SAWELY PROD SRL - SighisoaraSawely prod s.r.l. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in sighisoara, judetul mures.
cu un efectiv de 30 angajati, sawely prod s.r.l. produce o gama larga de: portelanuri, halbe, lingurite, farfurii din portlelan, obiecte suveniruri. avem o experienta indelungata pe piata din romania. bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

 

Producem manufacturier portelan in vederea comercializari in artizanate cu specific pentru fiecare localitate ( Cani, Scrumiere, Sfesnice, Boluri, Produse Ceramice, Producator Halbe, Personalizare Produsele din Ceramica, Sticla Personalizate Prin Ardere, Personalizare Produsele din Sticla, Producator Decalcomanie etc.), personalizam cu imaginea solicitata pentru fiecare zona din tara, producem bibelouri, castele, biserici, busturi specifice zonei . La cererea clientului putem produce orice replica reprezentativa a localitati.

 

Sawely Prod SRL, Sighişoara
Str. Mihai Eminescu Nr. 4
545400 Sighişoara ,jud. Mureş
TEL :0265 775 884
TEL : 0744565809
 Site: sawely.ro
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra cu aceasta firma din Sighisoara, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sau orice informatie care ar putea fi de ajutor celor interesati de acesta firma.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments