IT&C

Samsung a lansat noul model Galaxy Note 8

horacredit.ro/somproduct.ro

Compania coreeană Samsung a lansat noul Galaxy Note 8, phablet-ul său vârf de gamă.

Telefonul are un ecran cu diagonala de 6,3 inci (rezoluție 1.440 x 2.960 pixeli) curbat pe ambele laturi și aspect 18,5:9. Mai mult, smartphone-ul rulează Android 7.1.1, are capacitate de stocare internă de 64 GB, baterie de 3.300 mAh și 6 GB memorie RAM – o premieră pentru un smartphone Samsung.

Pachetul include obișnuitul stylus S-Pen, care este mai precis și mai sensibil decât cel de pe modelul Note anterior. Designul este similar cu cel al seriei Galaxy Note 8,, fiind bazat pe un ecran cu margini foarte înguste și display cu colțuri rotunjite.

Note 8 este primul model de telefon al companiei cu sistem dual-camera. Modulul secundar (teleobiectivul) de cameră oferă zoom optic 2X. Galaxy Note 8,  este primul smartphone care dispune de stabilizare optică pentru ambele camere de pe spate. Compania a prezentat funcția Live Focus pentru cameră, care este asemănătoare cu modul Portret de pe iPhone 7 Plus. Fundalul este estompat pentru ca focusul să fie pe subiect. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 8 MP. O altă funcție interesantă este App Pair, care permite lansarea simultană de pe panoul Edge, printr-o singură apăsare pe ecran, a două aplicații în mod multi-fereastră.

Galaxy Note 8, beneficiază de trei metode biometrice de securitate: scanner pentru iris, senzor de amprentă și recunoaștere facială.

93 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button