Stiri Locale

Să ne ferim de hoții călători

horacredit.ro/somproduct.ro

hot-din-buzunare (Copy)Inspectoratul de Poliție Județean Mureș lansează Campania ,,Să ne ferim de hoții călători!”, care se desfăşoară în perioada 12-26 noiembrie. În acest sens, poliţiştii de la structurile de prevenire şi proximitate, vor derula activităţi de informare a populaţiei, cu privire la importanţa măsurilor de prevenire a furturilor din buzunare, care să vină în completarea activităţilor de combatere.
Activităţile de informare se vor axa în special pe prevenirea furturilor din buzunare, atât în mijloacele de transport în comun cât şi în staţiile aferente acestora.
Potrivit informațiilor date de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, acest gen de furturi sunt săvârşite, în general, în perioada amiezii, vulnerabile fiind persoanele de sex feminin indiferent de vârstă, minorii şi persoanele de vârsta a treia.
Printre factorii favorizanţi se numără insuficienta preocupare a cetăţenilor pentru asigurarea obiectelor de vestimentaţie, în special a buzunarelor, precum şi a poşetelor, tendinţa unor persoane de a păstra sume mari de bani asupra lor.
Bunurile vizate de hoţi sunt în general portmoneele din genţi, telefoanele mobile şi diferite sume de bani.
Reteaua Radio Son se alatura eforurilor politistilor de prevenire a acestor situatii iar in perioada urmatoare vom difuza si noi spoturi cu mesaj preventiv in cadrul campaniei “Să ne ferim de hoții călători!”

Stiri locale Radio Son Sighisoara

43 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button