Life style

Retete naturale pentru diminuarea cearcanelor

horacredit.ro/somproduct.ro

Uneori ne trezim dimineata și primul lucru pe care il vedem in oglinda sunt cearcanele intunecate. Dermatologii spun ca, pe măsura ce îmbătrânim, pielea noastra nu mai are capacitatea de regenerare, ceea ce duce la o vizibilitate sporita a cearcanelor. Le putem acoperi temporar cu machiajul, dar nu va ajuta la eliminarea problemei pe termen lung.

Iata cateva retete pentru sanatate piele si care va vor ajuta sa luptati eficient contra cearcanelor:

1. Castraveti + cartof + miere + gel de aloe vera
Cartofii ajuta la transferul antioxidantilor, cum ar fi vitamina C, la nivelul pielii. Ei conțin, de asemenea, enzime care ajuta la strălucirea pielii. Mierea are proprietăți antiinflamatorii care previn aparitia cearcenelor. Aloe vera are proprietati antiinflamatorii si anti-bacteriene, reducand zonele afectate de cearcane.
Luați 1 castraveți și 1 cartof și le radeti. Apoi pasati amestecul de cartofi si castraveți pentru a obține sucul. Adaugati 1 lingură de miere. Adaugati 1 lingură de gel de aloe vera și amestecați toate ingredientele împreună. Răciți masca timp de 10-15 minute înainte de a aplica amestecul pe cearcane timp de 15 minute.

2. Castraveti + făină de orez + făină de grâu cu vitamina E
Castraveții conțin antioxidanți care ajută circulația vasculară și vitamina K, care stimulează circulația sangelui. Faina de orez are un efect de albire. Vitamina E este, de asemenea, o sursa de antioxidanți care menține pielea proaspătă și tânără. Faina de grâu contribuie, de asemenea, la reducerea aspectului cearcenelor de sub ochi.
Luați un castravete, taiati-l în bucati mici și puneti-l in robot sau blender. Apoi scoateti resturile pentru a obține sucul.
Adaugati 3 linguri de faina de orez fin macinată în sucul de castravete. Adaugati 1 capsula de vitamina E și amestecați aceste 3 ingrediente. Adaugati 3 linguri de faina de grâu. Aplicați aceasta masca in zona de sub ochi și lasati-o timp de 15 minute. Puteți să-l utilizati în fiecare zi până când sunteți mulțumit de rezultat.

 

3. Vitamina E + apa de trandafir
Apa de trandafir intinereste pielea facand cearcanele mai putin vizibile.
Se amesteca 1 capsula de vitamină E și 4-5 picături de apa de trandafir. Aplicați amestecul sub ochi înainte de culcare și lasati-l toată noaptea. Amestecul de apa de trandafir și vitamina E păstreaza zona de sub ochi moale si hidratata.


Produse cu efect anticearcăn

16 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button