Stiri Naționale

Retailerul Teleshoponline.ro – în topul preferințelor românilor pe nișa segmentului de piață, cu vânzări anuale de peste 4 milioane euro

horacredit.ro/somproduct.ro

Teleshoponline.ro , unul dintre cele mai bine cotate e-shops orientate exclusiv pe produsele de teleshopping inovative și de calitate, continuă ritmul ascendent și se poziționează în topul preferințelor românilor pe nișa segmentului de piață în care activează.

Aflându-se pe piața din România din 2014, magazinul online a vândut până în prezent peste 400.000 produse, iar cifra anuală de vânzări înregistrată este de peste 4 milioane euro.

 

Zilnic, peste 30.000 utilizatori vizitează magazinul online. În targetul companiei se află persoane cu vârste cuprinse între 20 – 60 ani, cele mai multe cumpărături fiind realizate de publicul feminin, într-un procent de 60%, iar restul de 40% fiind înregistrat de publicul masculin.

Teleshoponline.ro propune românilor dornici să țină pasul cu tehnologia și trendurile, produse utile, ideale unui stil de viață dinamic și totodată confortabil. Așadar, oferta e-shop-ului include o gamă variată de produse dedicate îngrijirii personale și întreținerii casei: sănătate & frumusețe, bucătărie, fitness & sport, vacanță & hobby, scule și unelte, accesorii auto și gadgeturi.

Printre cele mai căutate și apreciate produse ce se regăsesc în oferta Teleshoponline.ro se află: robotul de bucătărie multifuncțional, robinetul electric de încălzire a apei, ochelarii de condus pe timp de zi sau de noapte cu lentile antireflex și aparatele tip vacuum pentru curatarea tenului. Iar în momentul de față, produsul bestseller este un epilator high-tech.

Conceptul dezvoltat de Teleshoponline.ro este unul atractiv datorită mixului dintre utilitate și inovație, dar și a raportului calitate-preț. Compania comercializează online produse de top, pe care le livrează în mod corespunzător și rapid, desfășoară servicii de customer care în timp real pe mail sau la telefon, răspunzând cu profesionalism nevoilor și așteptărilor clienților.

În prezent, retailerul online se dezvoltă masiv și își extinde portofoliul de branduri naționale și internaționale. De asemenea, pregătește lansarea unei noi categorii, respectiv cea a produselor naturale cu efecte pozitive asupra sănătății.

Primul produs din această categorie ce va fi lansat pe Teleshoponline.ro este Curcumin95 & BioPerine, un antiinflamator și antioxidant natural foarte apreciat la nivel mondial. Produsul conține 95% Curcumin & Bioperine, este fabricat în Europa la cele mai înalte standarde calitative și este omologat în România.

Pentru 2018, Teleshoponline.ro anunță lansarea pe piața din România a 10 produse noi, de sezon, dedicate celor care își doresc să își îmbunătățească stilul de viață. Tot pentru anul următor se estimează creșterea vânzărilor și dublarea cifrei de afaceri.

 

177 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button