horacredit.ro/somproduct.ro
Stiri Locale

RC Europe investește 9 mil. euro într-un parc de retail, în Oradea si Sighisoara

Dezvoltatorul și administratorul imobiliar ceh RC Europe inaugurează cel de-al treilea parc de retail al grupului din România, cu o investiție totală de 9 milioane de euro.

Parcul de retail sub conceptul NEST se află în Oradea și ocupă o suprafață închiriabilă de circa 6.500 de metri pătrați. CEE Estate Management a fost consultantul RC Europe atât în tranzacția de achiziție a terenului cât și pentru închirierea spațiilor din proiectul de retail NEST. Lucrările de construcție pentru parcul de retail din Oradea au demarat în octombrie 2019.

 

Suntem încântați să anunțăm inaugurarea NEST din Oradea, al doilea parc deschis în 2020 după cel din Miercurea Ciuc, la începutul acestui an. Credem în potențialul dezvoltării parcurilor de retail și deschiderea NEST Oradea confirmă încrederea constantă a acționarilor noștri în potențialul pieței românești. Parcul de retail NEST va oferi o mare diversitate prin mixul său de chiriași și va aduce astfel beneficii orădenilor. Le mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat și chiriașilor noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o în aceste momente dificile”, a declarat Andrei Rati, Country Manager al RC Europe în România.

Parcul de retail NEST Oradea se află în partea de nord a orașului, pe Calea Borșului, în apropierea supermarketurilor Lidl și Kaufland și beneficiază de o vizibilitate excelentă și acces optim din centrul orașului. NEST Oradea oferă o parcare generoasă cu 200 de locuri și găzduiește 13 magazine locale și internaționale, printre care: JYSK, Martes Sport, Sportisimo, CCC, ZOO Center, KIK, PEPCO, dm-drogerie markt și Zoomania.

NEST Oradea este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe localizat în România și livrat în 2020, în urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, în luna mai. Primul parc de retail NEST din România a fost deschis la Dorohoi, în 2017. În afara celor trei proiecte din România, compania a mai dezvoltat și are în administrare două parcuri de retail NEST în Serbia, unde intenționează să dezvolte noi proiecte în 2020.

În România, RC Europe mai deține cinci clădiri de birouri: două în Pitești, iar restul de trei în Craiova, Drobeta și Slatina, totalizând peste 18.000 mp suprafață închiriabilă. Compania are în plan dezvoltarea unei clădiri de birouri de clasă A în București, Arc Office Building, care va ocupa o suprafață închiriabilă de 30.000 mp, și a unui nou parc de retail în Sighișoara.

Imagine cu caracter ilustrativ

17 - VIZUALIZĂRI

Sursa
zf.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button