Stiri Naționale

PSD: Iohannis, gata să le fure românilor Crăciunul!!

horacredit.ro/somproduct.ro

Partidul Social Democrat a postat un mesaj controversat pe pagina de Facebook, sâmbătă, în care îl atacă pe președintele Klaus Iohannis.

Potrivit postării, între a amâna alegerile parlamentare și a carantina toată România după 6 decembrie, PNL vrea ca votarea să aibă loc. Mai mult, ei afirmă că „Iohannis se transformă, încet, dar sigur, într-un Grinch anost, gata să le fure românilor Crăciunul”.

Președintele Klaus Iohannis: „Eu nu cred că în acest an sărbătorile de iarnă vor fi ca în alți ani”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, în timpul unei conferinței de presă de miercuri, că este de părere că în 2020 Crăciunul va fi unul diferit față de alți ani, având în vedere că „vor fi restricții în vigoare” și „se va putea călători în mult mai puține locuri”.

Întrebat dacă ia în calcul să decreteze stare de urgență pentru perioada sărbătorilor de iarnă, președintele Klaus Iohannis a răspuns: „Nu am luat în discuție, nu s-a discutat un astfel de demers. Măsurile care au fost luate, restricțiile care sunt în vigoare sunt cele pe care le cunoaștem, dar în același timp eu nu cred că în acest an sărbătorile de iarnă vor fi ca în alți ani. Cu siguranță, vor fi restricții în vigoare. Cu siguranță, se va putea călători în mult mai puține locuri. De exemplu, în străinătate, este foarte dificil de călătorit din cauza multiplelor restricții care există în diferite state. Cred că anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului, este sărbătoarea în și cu familia”.

11 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

3 Comments

Lasă un răspuns

Back to top button