Stiri Naționale

Propaganda electorala: Violeta Alexandru a împărţit personal taloane cu pensia mărită

horacredit.ro/somproduct.ro

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat pe Facebook imagini cu ea împărţind pensionarilor taloane de pensie, după ce a dat asigurări pe Facebook în ultimele zile că pensiile vor ajunge la timp, acuzând PSD că „ar cheltui oricât ca să câştige politic şi speră că nu va funcţiona, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o”. PSD a derulat o campanie timp de câteva zile acuzând ministerul că nu vor ajunge pensiile mărit la timp, scrie g4media.

Ministrul muncii postat, marţi, în plină campanie electorală, un mesaj în care se laudă că a reuşit să plătească pensiile la timp.

„Este o chestiune de normalitate ca pensiile să fie distribuite la timp, în fiecare lună. Luna aceasta, însă, s-a făcut o mobilizare aparte, de la rectificarea bugetară – mai precis de la publicarea OUG de rectificare în Monitorul Oficial până în 24 august (cu două zile înainte de termen) când taloanele au fost predate Poştei Române pentru a pregăti distribuţia. Nu am vrut să întârziem nicio zi. Şi am reuşit! Unii ar fi vrut să Nu, nepăsându-le că cei afectaţi ar fi fost pensionarii”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

Potrivit rectificării bugetare, publicate în 19 august în Monitorul Oficial, punctul de pensie se majorează cu 14% de la 1 septembrie, la 1.442 de lei, conchide g4media.

6 - VIZUALIZĂRI

Sursa
g4media.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button