Info Utile

Proiecte case pentru confortul optim al familiei tale

Visele oamenilor care se gandesc sa-si construiasca propriile locuinte incep sa devina realitate abia din momentul in care au proiectul casei in mana.

Fara proiecte case, este pur si simplu imposibil sa incepeti constructia. De aici, apar si intrebarile: de unde sa cumparati un proiect al unei case? Sa alegeti unul deja existent sau sa elaborati unul personalizat? Unde gasiti cei mai buni arhitecti si designeri? Raspunsul vi-l dam noi: compania eProiecteDeCase realizeaza cele mai reusite proiecte de case. Specialistii calificati din domeniul proiectarii va stau la dispozitie si va ajuta cu intregul proces de proiectare, autorizare si executie.

Orice proiect casa publicat pe site-ul eproiectedecase.ro si-a dovedit deja valoarea, deoarece este implementat in constructii. Aceasta inseamna ca echipa de dezvoltatori – arhitecti, proiectanti si ingineri si-au indeplinit activitatea profesionala cu brio inca din anul 2011. In plus, oricare dintre proiectele arhitecturale deja testate ale gospodariilor suburbane, se evidentiaza prin faptul ca:

  • Se adapteaza usor dorintelor individuale ale clientului (stil, materiale de decor, interior);
  • Poate fi atasat la anumite caracteristici geologice, geodezice ale sitului dvs., la conditiile climatice;
  • Reduce costurile cumparatorului pentru calculele asociate cu respectarea codurilor si reglementarilor de constructie pentru proiectare, standarde estimate, materiale, piese, structuri; etc.

Pentru a impresiona prietenii si vecinii cu o casuta suburbana chic, va puteti limita la niste modele de case mici, mari sau medii. S-a constatat faptul ca pentru a se simti confortabil intr-un spatiu de locuit, o persoana are nevoie de maxim  40 m² de „spatiu personal”. O suprafata prea mare ar putea provoca un sentiment de disconfort, iar cand vine vorba de curatenie, aveti intodeauna impresia ca nu o mai puteti scoate in capat.

 

Cand proiectam o casa, este util sa studiem toate aceste caracteristici, pentru ca, o casa e un camin pe viata, in care vrem sa ne simtim confortabil si placut.

Pentru a va relaxa pe deplin cu familia in propria dvs. casa suburbana, trebuie sa depuneti putin efort. Este necesar sa evaluati corect functionalitatea casei, acest lucru este deosebit de important  fie ca aveti o familie mica sau una numeroasa. In prezent, exista o varietate mare de modele de case pe care cu usurinta le gasiti pe site-ul companiei eproiectedecase.ro.

 

31 - VIZUALIZĂRI
Show More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button