Stiri Locale

Primăria Sighișoara, NOTA 10 la comunicare publică

horacredit.ro/somproduct.ro

Trăim o perioadă în care spațiul public este inundat zilnic de sute de informații despre procesul de vaccinare.

De multe ori, exaltarea ia locul informării obiective, iar rezultatul este dezorientarea a oamenilor care vor să se vaccineze.

La polul opus, un exemplu de bună practică în comunicarea publică este Primăria municipiului Sighișoara, care transmite în spațiul online toate detaliile importante de care au nevoie locuitorii orașului.

Redăm acest exemplu din două motive: administrația din Sighișoara este una dintre cele mai eficiente în comunicarea instituțională, nu doar în campania de vaccinare, ci în majoritatea acțiunilor Primăriei, fiind un model de transparență și de profesionalism în domeniul relațiilor publice.

Pe de altă parte, credem că felul de a transmite datele către sighișoreni le este util și altor primari, care ar trebui să pună acuratețea înaintea exaltării și informația înaintea fotografiilor cu cei care conduc comunitățile.

De aceea, redăm integral mesajul Primăriei municipiului Sighișoara transmis în mediul online, cu mențiunea “AȘA DA!”:

❗În prezent, la centrul de vaccinare din municipiul Sighișoara nu vă puteți vaccina împotriva COVID-19, fără programarea de pe platforma națională:
https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login

✅ O soluție pentru cei care nu vor să aștepte, totuși, pe lista de așteptare este #maratonul de vaccinare de la Târgu-Mureș. Acesta are loc în perioada 14 – 16 mai, la Facultatea de Farmacie din Campusul U.M.F.S.T. Târgu-Mureș

ℹ Campania de vaccinare este în competența autorităților naționale, astfel Direcția de Sănătate Publică trimite, zilnic, la Centrul din Sighișoara lista persoanelor programate.
ℹ Serviciul de Telecomunicații Speciale trimite lista de așteptare.

✅ Numărul dozelor de vaccin este egal cu numărul persoanelor programate într-o zi. Nici mai multe, nici mai puține. În prezent, la Sighișoara se primesc 96 de doze de vaccin.
➡️ În momentul în care numărul de vaccinuri crește vă vom informa!

❌ Pentru a evita să vă expuneți, nu vă prezentați la Centru, fără programarea prealabilă și fără să fii primit sms -ul ori mail-ul de confirmare din partea RoVaccinare!

📲0729499259 acesta este numărul de telefon de la Centrul de vaccinare din Sighișoara. Informațiile oficiale, sigure, aici le puteți afla!

Vă mulțumim pentru înțelegere!
#Sănătate

22 - VIZUALIZĂRI

Sursa
mures.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button