Stiri Locale

Pregătiri pentru montarea stațiilor de autobuz moderne la Sighișoara!

horacredit.ro/somproduct.ro

Municipiul Sighișoara anunță că a început demontarea vechilor adăposturi pentru stațiile de autobuz și amenajarea platformelor, pentru noile refugii ce vor fi montate de săptămâna viitoare în 19 stații de autobuz de pe raza municipiului. Acestea se află pe lista de investiții aprobată la începutul acestui an pentru creșterea confortului utilizatorilor transportului public din municipiu.
Noile adăposturi pentru stațiile de autobuz,sunt:
-prevăzute cu rame de protecție ce asigură etanșarea panoului impiedicând astfel ca apa sau umiditatea să se infiltreze,
– dotate cu panouri informative, vizibile atât din interior cât și din exterior, băncuțe și coșuri de gunoi pentru confortul călătorilor.
– iluminate prin alimentarea circuitului la sistemul fotovoltaic ce va alimenta kit-ul de supraveghere și automatizările din interior.
Acestea vor fi amplasate pe rutele de transport călători existente și deservite de operatorul local SC ATT SA.
Locurile de amplasare a noilor refugii sunt în stațiile de autobuz de pe: str Consiliul Europei, str Cornești, str Mihai Viteazu, str Ana Ipătescu, str Viilor, str Gheorghe Lazăr, str. Herman Oberth, str 1 Dec 1918, str Z. Boiu, str Târnavei.

50 - VIZUALIZĂRI

Sursa
Municipiul Sighisoara

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button