horacredit.ro/somproduct.ro
Judetul Mures

Posturi de conducere în instanțele mureșene, scoase la concurs

186 de posturi de conducere în instanțele din țară sunt scoase la concurs. Pentru județul Mureș vor fi organizate concursuri pentru posturile de conducere de la Tribunalul Specializat Mureș și la judecătoriile Târgu Mureș, Reghin, Sighișoara, Luduș și Târnăveni.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Tg. Mureș, Anuța Liliac, a precizat că patru din cele șase posturi scoase la concurs sunt ocupate prin delegare, celelalte două fiind ocupate prin concurs:

În ceea ce privește instanțele din raza de activitate a Curții de apel Tg. Mureș, sunt scoase la concurs, la Tribunalul Specializat Mureș postul de președinte, la Judecătoria Tg. Mureș postul de vicepreședinte, iar la judecătoriile Reghin, Sighișoara, Luduș și Târnăveni, posturile de președinte.

Candidaturile trebuie depuse până în 15 octombrie 2021, iar concursurile vor avea loc în perioada 31 octombrie – 5 decembrie.

La nivel național, concursul se organizează pentru un număr de 186 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte, la curți de apel, tribunale și judecătorii din toată țara.

15 - VIZUALIZĂRI

Sursa
Valeriu Russu: radiomures.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button