horacredit.ro/somproduct.ro
Firme din sighisoara

POLYGRAPH TEST SOLUTIONS, Sighişoara

Laboratorul de Expertize Poligraf-POLYGRAPH TEST SOLUTIONS este primul laborator deschis in judetul MURES si este autorizat de Asociatia Romana Poligraf.Examinatorul care-l deserveste are Standardul Ocupational de Expert Poligraf.

 

Deschis in centrul tarii, respectiv in orasul SIGHISOARA Laboratorul de Expertize Poligraf-Polygraph Test Solutions va poate oferi un raspuns in Stricta Confidentialitate la problemele specifice societatii civile in care traim, respectiv : Esti Inselat, Mintit, Prejudiciat (moral/finaciar) ? Doresti sa cunosti Sinceritatea/Corectitudinea Persoanelor Fizice care ofera Servicii de Ingrijire/Supraveghere oameni/propietati ? Vrei sa stii daca o Afirmatie cu privire la o Fapta/Persoana este Adevarata ? Doresti sa-i castigi Increderea unei persoane pe care ai mintit-o/inselat-o, etc ? Esti Banuit pe Nedrept la serviciu, in familie, in societatea civila ? Informatii Confidentiale se scurg si nu stii CINE ? CUM ? UNDE ? DE CAND ? Te preocupa Corectitudinea Partenerilor de Afaceri ? Testul Poligraf modeleaza un Climat Organizational fara Suspiciuni, Tensiuni, Stabil, Eficient/Corect prin posibilitatea Verificarii Periodice, Verificarii la Angajare, prin Verificarea Corectitudinii Intocmirii Documentelor, etc. Raspunsul oferit de Testul Poligraf este un Raspuns STIINTIFIC care se bazeaza pe legile Fundamentale ale Psihologiei si Fiziologiei. Laboratorul Polygraph Test Solutions este primul din Romania care detine tehnologie de profil la acelasi rang de performanta cu Laboratoarele Poligraf Internationale, respectiv: -Computerized Lafayette Polygraph Lx 5000-sw -Vinyl Subject Chair Mod V.A.S.F -Polygraph Calibrator Mod 76740LX Aplicabilitatea testului poligraf este totala, astfel incat orice Persoana Juridica, Persoana Fizica sau Institutie de Stat poate accesa un asemenea serviciu pentru aflarea adevarului in orice problema. Apeleaza cu Incredere la Testul POLIGRAF, care datorita Pregatirii Profesionale ale Examinatorului va fi finalizat intr-o EXPERTIZA Poligraf !
spy-shop.ro

 

Localităţi servite

Testul Poligraf se desfasoara doar in cadrul Laboratorului Polygraph Test Solutions, laborator care este aprobat de Asociatia Romana Poligraf pentru realizarea Expertizelor Poligraf.

 

POLYGRAPH TEST SOLUTIONS

Strada Mihai Viteazu Nr 96
545400 Sighişoara 
Mureş
http://www.poligraf-romania.ro/
sorin.prie@poligraf-romania.ro

ORAR

SÂMBĂTĂÎnchis
DUMINICĂÎnchis
LUNI
09:00 – 17:00
MARŢI
09:00 – 17:00
MIERCURI
09:00 – 17:00
JOI
09:00 – 17:00
VINERI
09:00 – 17:00
175 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button