Stiri Locale

Politia Sighisoara va avea un nou adjunct

horacredit.ro/somproduct.ro
Foto: ms.politiaromana.ro
Foto: ms.politiaromana.ro

Politia Sighisoara va avea un nou adjunct si aceasta dupa ce fostul adjunct a fost numit pe o noua functie la nivel de inspectorat.
Comisar şef Constantin Tiberiu Comşa, fost adjunct al Poliţiei Municipiului Sighişoara a fost imputernicit la 1 aprile sef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă al IPJ Mureş –
Potrivit inspectorului sef Andreea Pop, purtător de cuvânt al IPJ Mureş, în acest an, inspectorul şef al IPJ Mureş, comisar şef de poliţie Dumitru Bîltag, a împuternicit sau desemnat, în special în lunile martie şi aprilie, mai mulţi poliţişti pentru conducerea unor structuri din organigrama instituţiei. “Aceste împuterniciri au fost efectuate întrucât la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş trebuie asigurată conducerea acestor Poliţii, Servicii şi Birouri. Nu ne confruntăm cu o situaţie specială, câţiva dintre poliţiştii aflaţi la conducerea acestor structuri s-au pensionat, fapt care a generat aceste permutări de personal”, a declarat, inspectorul principal Andreea Pop. Noi numiri sunt asteptate si pentru perioada urmatoare la Politie si aceasta intrucat au fost depuse mai multe dosare pentru pensionare.

Sursa:Radio Son Sighisoara

 

Majoritatea trebuie sa mearga in puscarie nu in pensie!!

179 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button