Cazare în Sighisoara

Pensiunea La Castel Sighisoara

horacredit.ro/somproduct.ro

Pensiunea La Castel este amplasată în una din regiunile turistice cele mai frumoase si mai incarcate de istorie din Transilvania, in Sighisoara, destinaţie turistica cu un peisaj idilic şi o tradiţie îndelungată pe harta turismului intern si international.

  • Istoric

La baza Dealului Cetatii Pensiunea La Castel pe vremuri numita de catre locuitorii orasului si “Castelul din Cornesti” a fost special amenajată intr-o resedinta nobiliara înconjurată de intimitate, dar cu acces uşor şi rapid spre principalele puncte de atracţie din regiune, pentru a oferi turiştilor libertatea de a se bucura netulburaţi de peisajul mirific, fără a îngrădi oportunităţile de vizitare zilnică a obiectivelor turistice.

  • Locatie

Pensiunea noastră se află la 5 minute de Turnul cu Ceas, vechiul sediu al Primariei Orasului, Scoala si Biserica din Deal respectiv Dealul Lunca Postei, precum si de celelalte obiective turistice.

  • Facilitati

Oaspeţii noştri au în permanenţă la dispoziţie 18 de locuri de cazare, în 9 camere utilate cu mobilier şi accesorii de cea mai inalta calitate.

Internet wireless gratuit este diponibil in toate camerele. Deasemenea, clientii isi pot parca masinile in curtea privata a pensiunii, supravegheata video.
vola.ro

 

Bucatarie comuna

Gradina exterioara

Internet wireless gratuit

Parcare gratuita

Camera de bagaje

Camera comuna, lounge cu TV

Fax, copiator

ADRESA:Sighișoara, Str. Closca, Nr. 37, Jud. Mureș, România, 545400

Deschis intre orele  00-24
Webhttp://www.castelsighisoara.ro/
210 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button