Cazare în Sighisoara

Pensiunea La Castel Sighisoara

Pensiunea La Castel este amplasată în una din regiunile turistice cele mai frumoase si mai incarcate de istorie din Transilvania, in Sighisoara, destinaţie turistica cu un peisaj idilic şi o tradiţie îndelungată pe harta turismului intern si international.

  • Istoric

La baza Dealului Cetatii Pensiunea La Castel pe vremuri numita de catre locuitorii orasului si “Castelul din Cornesti” a fost special amenajată intr-o resedinta nobiliara înconjurată de intimitate, dar cu acces uşor şi rapid spre principalele puncte de atracţie din regiune, pentru a oferi turiştilor libertatea de a se bucura netulburaţi de peisajul mirific, fără a îngrădi oportunităţile de vizitare zilnică a obiectivelor turistice.

  • Locatie

Pensiunea noastră se află la 5 minute de Turnul cu Ceas, vechiul sediu al Primariei Orasului, Scoala si Biserica din Deal respectiv Dealul Lunca Postei, precum si de celelalte obiective turistice.

  • Facilitati

Oaspeţii noştri au în permanenţă la dispoziţie 18 de locuri de cazare, în 9 camere utilate cu mobilier şi accesorii de cea mai inalta calitate.

Internet wireless gratuit este diponibil in toate camerele. Deasemenea, clientii isi pot parca masinile in curtea privata a pensiunii, supravegheata video.
vola.ro

 

Bucatarie comuna

Gradina exterioara

Internet wireless gratuit

Parcare gratuita

Camera de bagaje

Camera comuna, lounge cu TV

Fax, copiator

ADRESA:Sighișoara, Str. Closca, Nr. 37, Jud. Mureș, România, 545400

Deschis intre orele   00-24
Web http://www.castelsighisoara.ro/
198 - VIZUALIZĂRI
Show More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button