Cazare în Sighisoara

Pensiune Fronius Residence Sighișoara

horacredit.ro/somproduct.ro

In Fronius veti descoperi o istorie de 500 de ani amestecata cu un lux de 5 stele exact in mijlocul cetatii Sighisoara. Fiecare camera va asteapta cu urmatoare servicii:

Fronius Boutique Residence oferă unități de cazare într-o clădire renovată, cu o atmosferă aparte, chiar în cetatea medievală din Sighișoara. Proprietatea pune la dispoziție camere pline de personalitate, amenajate cu mobilier de epocă din lemn şi o terasă în aer liber. De asemenea, proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la gară.

CITEȘTE ȘI:

Camerele de la Fronius Boutique Residence au TV cu ecran plat și canale prin cablu şi îmbină facilitățile moderne cu tavanul boltit, construit cu piatră locală. Toate camerele includ baie privată, dotată cu duş şi cadă.

Oaspeţii își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, care include specialități regionale din Transilvania. Micul dejun poate fi savurat în sala de mese intimă sau poate fi comandat prin room service.

Printre atracțiile populare din apropiere se numără Turnul cu Ceas din secolul al XIII-lea şi Bustul lui Vlad Ţepeş, care marchează locul de naștere legendar al lui Dracula. Accesul la internet WiFi este gratuit, iar în vecinătatea proprietății Fronius Boutique Residence există o parcare publică.

In mijlocul cetatii Sighisoarei, chiar la poalele Dealului, acolo unde se termina cele 175 de trepte ale Scarii Acoperite, o casa semeata invita calatorul la odihna, rugandu-l parca sa-i asculte povestea:

In vremuri de demult, familia Fronius (veche familie de sasi) ridica una dintre putinele case care aveau sa reziste incendiului devastator din 1676.

Semn de inalta pozitie sociala, putul de apa din curtea interioara a casei salvase ceea ce peste sute de ani urma sa devina o bijuterie a vechii Cetati. Inscriptia latineasca, datand de dupa marele incendiu, rezista si acum demna, pe fatada casei in semn de multumire lui Dumnezeu pentru protectie.

Fronius Residence are 7 camere, fiecare cu un stil aparte ca dimensiuni si decor. Intr-unele dintre ele, tavanele gotice mai poarta inca urmele marelui incendiu. Ele sunt brazdate de arce din piatra sculptata si, din loc in loc, se mai poate vedea pictura originala restaurata. Inchizatorile usilor au ramas cele de odinioara. Mobilierul este vechi, in ton cu atmosfera casei, achizitionat piesa cu piesa din diferite zone din Transilvania. Baile maiestoase, din materiale naturale, contin usoare contraste de vechi si nou, intocmai gandite pentru confortul deplin al vizitatorului.

Receptie, Bar: Locul vechii pivnite a fost luat de micul bar. Mesele barului poarta si ele urma adanca a timpului, cu inscriptii din anii 1822 sau 1900. Lazile de zestre, toate autentice, grinzi vechi, jocuri de oglinzi, stradute pietruite, ogive si arcade … toate aceste detalii contureaza energia vremurilor, descatusind imaginatia vizitatorului si umplandu-i sufletul de frumusetea povestilor cu printese si cavaleri. Fantana este o „nestemata” a casei, una dintre cele doua ramase functionale din intreaga Cetate. Receptia poarta, si ea, insemnul vremii. Tavanele inalte si vitraliile discrete introduc vizitatorul in poveste asmutindu-i curiozitatea.

In Fronius veti descoperi o istorie de 500 de ani amestecata cu un lux de 5 stele exact in mijlocul cetatii Sighisoara. Fiecare camera va asteapta cu urmatoare servicii:

Minibar
King bed
Seif
Room service
TV & Cablu
Internet wireless
Aer conditionat
Spalatorie
Inchirieri auto
Asistenta medicala
Parcare pazita
Str. Scolii nr. 13, 545400, Sighisoara
(in cetate)
Telefon: +40(265) 779 173
Fax: +40(265) 778 889
Email: contact@fronius-residence.ro
GPS: N 461300 E 244800http://www.fronius-residence.ro/

Rezervari  Pensiune Fronius Residence 

11 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button