drmax.ro/
Judetul Mures

Patru persoane din Mureş, reţinute într-un dosar de proxenetism. Ar fi obligat femei sărace să se prostitueze


interlink.ro

Patru persoane au fost reţinute în urma a opt percheziţii domiciliare efectuate de către poliţiştii mureşeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale în cadrul unui dosar penal de proxenetism în legătură cu determinarea mai multor femei din medii defavorizate să se prostitueze pe DN 1 – E 60, informează miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

Conform sursei citate, din cercetări a reieşit că, începând din data de 21 noiembrie, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 50 de ani ar fi determinat mai multe persoane de sex feminin care provin din medii defavorizate, să practice prostituţia pe drumul european E60, obţinând astfel foloase patrimoniale.

În urma percheziţiilor efectuate marţi, 29 noiembrie, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureş, a fost descoperită şi ridicată suma de 29.000 de lei în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, faţă de patru persoane, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precizează sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Mureş şi a jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. AGERPRES

bottegaverde.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button