Info Utile

(P) Marola vinde materiale de constructii de inalta calitate

horacredit.ro/somproduct.ro

Informatii generale despre materiale de constructii

Materiale de constructii sunt materiale naturale sau artificiale utilizate in constructii si alese des de mesterii priceputi. Ele se impart in mai multe categorii. Vom remarca materiale de constructii minerale (calcar, pietris, nisip, gips, granit, marmura etc.) de origine vegetala (lemn, deseuri agricole etc.), anumite produse din industria metalurgica si utilizare industriala ca materii prime pentru fabricarea materialelor de constructii. Industria de prelucrare chimica si petroliera (asfalt, polimer, gudron etc.).

In functie de destinatie, materialele de constructie sunt impartite in:

CITEȘTE ȘI:

 

 • Materiale pentru zidarie;
 • Adeziv
 • agregate;
 • material impermeabil;
 • Materiale de izolare;
 • Material de izolare fonica
 • materiale de finisare.

Care sunt materialele care sunt rezistente la foc?

Accidentele sau dezastrele naturale nu pot fi prezise. Prin urmare, este important sa folositi materiale de constructii pentru a asigura rezistenta cladirii.

Blocurile BCA au rezistenta la foc si functioneaza bine in conditii dure. Rezistenta mecanica uniforma generala permite BCA sa isi pastreze perfect performanta chiar si in conditii extreme.

O parte din materialul structurii BCA este ignifuga si are o conductivitate termica redusa, ceea ce inseamna ca focul se raspandeste foarte lent si ii afecteaza capacitatile structurale pentru o perioada mult mai lunga de timp.

Informatii despre materiale ceramice

Produsele de tip materiale de constructii ceramice utilizate de mesteri priceputi si nu numai se obtin dintr-un amestec omogen de lut, nisip si apa si sunt arse la o temperatura de 900 ° C la 1400 ° C dupa turnare. Tehnologia de fabricatie a produselor ceramice include urmatoarele etape: prepararea unui amestec omogen, formarea produsului, uscarea si arderea. In functie de materiile prime utilizate in fabricatie si de temperatura de ardere, produsele ceramice pot fi: colorate, albe, poroase, intarite sau vitrificate. Prin urmare, cele mai utilizate produse ceramice pentru constructie si instalare sunt:

 1. colorate poroase: caramizi, tigle, tuburi;
 2. colorate clincherizate: clincher de fatada, clincher de pavaj, tuburi de bazalt;
 3. albe poroase: faianta fina, materiale refractare;
 4. albe vitrificate: portelan.

Suntem motivati de aceleasi lucruri ca tine, de 28 de ani. Oferim consiliere pentru ca lucrurile sa fie facute bine. Iti punem la dispozitie expertiza noastra, astfel incat sa construiesti si sa amenajezi corect. 

Materiale De Constructii,Metalurgice,Amenajari Pentru Interior,Amenajari Pentru Exterior,Electrice,Obiecte Sanitare,Instalatii Termice Si Sanitare,Scule Si Unelte,Sisteme De Prindere Si Asamblare,Echipamente De Protectie

Morala.ro

 

2 - VIZUALIZĂRI

Sursa
marola.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button