Home Info Utile (P) Credite rapide de la CreditFix

(P) Credite rapide de la CreditFix

de Ana Moldovan
3 views

creditfix-rapid-simplu-si-sigurPoti accesa online oferta de credite rapide de la CreditFix, rapid, simplu si sigur

Credite rapide de la CreditFix reprezinta o noua oferta din piata nebancara din Romania, oferta ce pare sa aduca in prim-plan microcreditarea ca solutie la probleme urgente ce implica un ajutor financiar pe termen scurt.

Astfel, CreditFix acorda credite rapide pe termen scurt, tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular online, sa selectezi suma dorita si poti obtine sume de bani de pana la 1000 de lei, pe perioade de pana la 35 de zile, in doua ore.

CreditFix  ese o noua societate nebancara inregistrata a BNR in 2015, deci, este noua in peisaul imprumuturilor nebancare de la noi.

Ca sa aplici pentru un credit trebuie sa urmezi niste pasi explicati pe larg pe platforma online a IFN-ului: sa iti creezi un cont de client pe site-ul creditfix.ro, si apoi sa soliciti un imprumut. Poti de asemenea sa apelezi telefonic institutia nebancara la numarul 0374 475 000 sau prin email la contact@creditfix.ro.

Pentru a sti daca ti-a fost aprobat creditul, trebuie sa astepti sa fi contactat de catre IFN prin telefon ori prin email.

Pentru a accesa astfel de credite rapide de la CreditFix , ai nevoie de urmatoarele documente:

– copie dupa buletinul de identitate’
– copie dupa extrasul de cont, extras din care sa reiasa si veniturile incasate intr-o luna anterioara.

Pentru a fi eligibil, trebuie sa indeplinesti o serie de conditii minime obligatorii:

– sa fi cetatean roman
– sa ai minim 18 ani impliniti
– sa incasezi venitul intr-un cont bancar
– sa ai un venit de minim 500 lei pe luna
– sa ai o adresa de email eprsonala si un numar de telefon personal.

Costul unui credit rapid online de la CreditFix este de 1,2% pe zi, la primul credit solicitat, fara alte costuri suplimentare. Incepand de la al doilea imprumut, vei beneficia de reduceri la dobanda.

In cazul in care, nu poti sa restitui la timp creditul accesat, poti contacta telefonic societatea pentru a gasi impreuna o solutie. Daca nu anunti, vei plati penalitati de 1,2% pe zi.

In variantele de creditare descrise pe portalul societatii, am gasit mai multe tipuri de credite:

– creditul online urgent, descris aca un im[prumut online solicitat de tot mai multe personale, datorita usurintei de accesare. Completarea online a cererii de credit a devenit o simpla formalitate. Pentru a aplica la un credit urgent online de la CreditFix, n-ai decat sa intri pe site-ul  CreditFix  si sa dai click pe butonul Aplica Acum.

– creditul pana primesti salariul, este o alta denumire alocate de societatea nebancara produsului oferit clientilor. Fiind un credit acordat pe termen scurt, cu o valoare mica, el poate fi asociat unui credit pana la salariu, prin simplitatea accesarii si perioada scurta de contractare.

– creditul cu buletinul este de asemenea asociat produsului oferit de CreditFix, pentru a solicitarea unui imprumut se realizeaza pe baza unei copii dupa buletin si a unei copii dupa extrasuld de cont. Este adevarat ca se solicita un venit minim de 500 de lei, insa, practica din piata este sa numesti astfel de acordare ca fiind „doar cu buletinul”, atata timp cat nu se solicita adeverinta de venit. Asadar, imprumuturi rapide online doar cu buletinul, acordate in maxim 2 ore, iar tu primesti banii in contul de salariu sau in contul unde iti incasezi pensia – aceasta este deviza IFN-ului.

– credite nebancare, pentru a in definitiv discutam de o societate nebancara, astfel ca toate produsele sale se pot incadra in aceasta larga categorie. Institutiile Financiare Nebancare ofera credite rapide cu acte putine, deci cand ai nevoie de o suma redusa de bani, fara sa trebuiasca sa aduci multe documente, poti apela la astfel de imprumuturi pe termen scurt. Credite rapide nebancare acorda multe dintre societatile nebancare, in special cele noi aparute in piata, pentru ca cererea este mare. Aceste credite rapide nebancare se pot accesa usor, conditiile de eligibilitate fiind relativ simplu de indepliniti. Imprumuturile de bani acordate online in mod rapid si sigur au devenit proactica a societatilor nebancare, practica ce poate fi asociata microcreditarii.

– credit rapid fara acta reprezinta sintagma pentru o astfel de creditare care mentine nivelul documentelor la cel mult doua, si acelea in copie upload-ate pe internet. Asadar, tehnologia ne permite in zilele noastre sa accesam online un imprumut rapid, fara sa trebuiasca sa mai prezentam zeci de acte doveditoare ale bonitatii. Imprumuturile rapide fara acte au devenit de asemenea o practica printre societatile de creditare, atat IFN-urile cat si bancile gasind metode alternative de a verifica bonitatea clientilor (IFN-urile solicita de regula extrase de cont din care sa reiasa veniturile incasate de solicitant, iar mai nou, bancile solicita acceptul clientilor pentru verificarea veniturilor in baza de date ANAF).

– imprumut rapid nebancar oferit de CreditFix  pentru toti clientii ce indeplinesc conditiile de eligibilitate impuse si explicate pe larg pe platforma online a societatii. CreditFix  acorda imprumuturi nebancare rapide, prin online, fie telefonic si chiar si prin email. Asadar, obtinerea de imprumuturile rapide nebancare a devenit o formalitate, daca ai un venit cert care sa-ti asigure rambursarea la timp a creditului. In fapt, problemele apar la reesalonarea creditului, fara acordul societatii, cand va trebui sa mai platesti o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi. Acasta penalizare iti va umfla creditul initial, de aceea ar fi bine sa nu te aventurezi sa ajungi intr-o astfel de situatie nefasta.

– credit IFN – este o alta denumire pentru produsul oferit de Credit FIx, denumire ce deriva din numele societatii – Credit Fix IFN SA. Imprumuturile nebancare oferite clientilor de CreditFix sunt acordate fara adeverinta de venit, fara giranti, fara alte comisioane. Procesul de evaluare este simplu si rapid, cu minim de acte si minim de efort din partea solicitantului.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments