horacredit.ro/ somproduct.ro
Info Utile

(P) Alegerea acoperisului cu tigla metalica nu este dificla

Inceperea constructiei unei case ce urmeaza sa va fie spatiul in care veti locui pentru tot restul vietii este cu siguranta predominata de o serie de neclaritati, multe intrebari si foarte multe necunoscute. „Cum voi compartimenta casa?” , „Ce aspect va avea exteriorul?”, „Care materiale sunt mai calitative pentru rezistenta in timp?”, „Cum voi alege sa invelesc acoperisul casei?” sunt doare cateva dintre intrebarile pe care fiecare si le adreseaza atunci cand porneste pe acest drum. Sigur ca investitiile per total sunt destul de mari, in special cand se ia in calcul utilizarea unor matriale de calitate superioara. Insa, mult mai importanta decat implicatia financiara de la acel moment este continuarea si durabilitatea celor create.

Se pot utiliza, spre exemplu, pentru acoperis materiale la un pret mic, dar o data cu trecerea timpului trebuie sa va asteptati ca acesta sa cedez intr-o forma sau alta, sa isi schimbe caracteristicicle din punct de vedere estetic sau sa aveti diverse probleme in conditii meteorologice extreme. Sau, se poate alege tigla metalica de foarte buna calitate si aveti garantia unei locuinte sigure pe parcursul unui timp indelungat. De asemenea, din perspectiva aspectului pe care il are, tigla este cunoscuta pentru faptul ca nu isi modifica proprietatile si ca rezista atat la precipitatii abundente, cat si la razele soarelui. Alegerea este, deci, una simpla, mai ales daca sunteti adeptul lucrurilor actuale, inovatie si de calitate; tot ce va ramane de selectat este nuanta si modelul.

3 avantaje pentru tigla metalica

  1. Nu va rugini. Rugina este primul factor negativ care iese la iveala in cazul materialelor utilizate pentru exterior si, totodata, cel mai deranjant. Casa poate fi construita in tonuri actuale, la moda, cu dotari de ultima generatie, dar daca acoperisul face nota discordanta cu toate acestea, este posibil ca farmecul si frumusetea sa dispara usor. Materialele contrafacute pot fi usor recunoscute dupa preturile extrem de mici pe care le au si, bineinteles, identificabile in timp pe locuinte dupa aspectul lor. In schimb, daca veti opta pentru o varianta calitativa de tigla, veti evita ca in 5 ani sa faceti o noua investitie in locuinta; si nu doar investitia financiara este cea care va crea neplaceri. Timpul petrecut in cautarea solutiilor pentru noile modificari, deranjul creat sunt alte motive pentru care ar trebui sa va orientati din start catre un produs de durata.
  2. Comparand tigla clasica, ce are o greutate considerabila (spre exemplu, pentru un acoperis cu dimensiunea de 200 mp va este necesara o tigla clasica cu o greutate de aproximativ 10.000 kilograme, ceea ce reprezinta faptul ca structura casei va fi destul de solicitata) cu tigla metalica (pentru care greutatea, in aceeasi speta mentionata anterior, va fi de aproximativ 1000 kilograme), observam ca un produs calitativ poate avea avantaje pe mai multe planuri.
  3. Nu se va decolora. Decolorarea tiglei metalice nu este decat un mit vehiculat in timp, cel mai probabil fara a fi analizata expunerea prelungita la soare. Razele ultraviolete nu influenteaza si nu modifica proprietatile tiglei pentru ca este fabricata din tabla de otel de cea mai buna calitate, zincata si protejata pe ambele parti cu poliester.
13 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button