Stiri Naționale

 Ovidiu Băjenaru, şeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a murit infectat cu Covid-19

horacredit.ro/somproduct.ro

Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgență București, internat cu Covid-19 de mai mult timp, a decedat joi.

UPDATE – Managerul SUUB, Cătălin Cîrstoiu, a transmis un mesaj după moartea medicului neurolog Ovidiu Băjenaru.

“Tuturor celor cunoscuţi, dar mai ales nouă, personalului medical al SUUB şi, în mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil să vorbim la trecut despre omul, medicul şi profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru.
Cu imensă părere de rău, inevitabilul s-a întâmplat şi d-l profesor Ovidiu Bajenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent în continuare prin urmaşii lui profesionali. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a precizat Cătălin Cîrstoiu.

Medicul neurolog Ovidiu Băjenaru avea 63 de ani

 

Medicul neurolog Ovidiu Băjenaru, în vârstă de 63 de ani, era internat la Institutul Matei Balș din Capitală de o săptămână și jumătate, cu Covid-19.

Născut în 1957, Ovidiu Băjenaru era absolvent al Facultății de Medicina – UMF ”Carol Davila” București, el ajungând, în 2000, prodecan al Facultîții ”Carol Davila”, post pe care l-a ocupat până în 2004.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul umfcd.ro, Ovidiu Băjenaru a fost, în perioada 2008-2011, șeful Catedrei de Neurologie M028 – UMF ”Carol Davila” Bucuresti – Facultatea de Medicina, iar din 2011 a fost Director al Departamentului 6 – Neuroștiinte Clinice din UMF ”Carol Davila” Facultatea de Medicina, reales în 2015, până in 2020.

Din 2016, Ovidiu Băjenaru, doctor în știinte medicale, era membru corespondent al Academiei Române.

2 - VIZUALIZĂRI

Sursa
stirileprotv.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button