Stiri Locale

O noua sectie a fabricii Sefar s-a inaugurat in Sighisoara!

horacredit.ro/somproduct.ro

S-a taiat azi panglica sectiei de confectii si s-a ajuns la o premiera in ce priveste procesul de productie

Astazi a avut loc inaugurarea unei sectii de confectii ce reprezinta o premiera mondiala pentru fabrica Sefar, pentru ca la Sighisoara odata cu inaugurarea acestei sectii toate cele patru etape de productie pot fi oferite intr-un singur loc astfel incat clientii sa primeasca produsul finit intr-un termen foarte scurt, potrivit declaratiei directorului de confectii si logistica Daniel Lutz.
Interviu

CITEȘTE ȘI:

Taierea panglicii la noua sectie Sefar a avut loc azi in prezenta angajatilor din Sighisoara dar si din Elvetia, la eveniment fiind prezent si Rico Thuler din conducerea Sefar Elvetia, dar si viceprimarul municipiului Ionel Gavrila, acesta din urma sustinand ca va acorda sprijin fabricii Sefar Sighisoara
Interviu
Povel Hermann director Sefar Sighisoara s-a aratat incantat ca noua investitie a putut fi inaugurata astazi, prin aceasta venind in sprijinul clientilor dar creeand si locuri de munca in comunitate

Interviu

Firma Sefar este o firmă internațională cu sediul în Elveția și cu o istorie de 180 de ani. Investitia de la Sighisoara este una dintre cele mai importante investitii straine la nivel judetean, nu doar local. De azi fabrica s-a extins pentru a raspunde dorintei de promptitudine a clientului pentru transmiterea produsului final.

 Sursa: Stiri Radio SON Sighisoara
1.582 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

2 Comments

  1. Sa nu aveti incredere in aceasta societate. eu am depus 4 sau 5 cereri de angajare si ma tineau sa astept 7-14 zile si imi dadeau raspuns ca sau ocupat posturile . angajeaza pe cine vor ei ma gandesc ca e vorba la mijloc de mita. nu stiu presupun.

Lasă un răspuns

Back to top button