Stiri Naționale

O icoană a Maicii Domnului de la Biserica Ortodoxă din Cricău, județul Alba, a început să lăcrimeze!

horacredit.ro/somproduct.ro

O icoană a Bisericii Ortodoxe din Cricău – Județul Alba, reprezentând-o pe Fecioara Maria cu Pruncul Iisus a început să lăcrimeze, spre surprinderea enoriașilor și a preoților. Fenomenul a fost observat prima dată la începutul postului Sfintei Marii. 

Este vorba despre o icoană bizantină relativ nouă, potrivit unor surse din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Purtătorul de cuvânt al instituției, Oliviu Botoi, a spus că știe despre situație dar nu poate oferi mai multe informații întrucât este în concediu.

Alba24 a contactat și preotul paroh din Cricău. Și acesta a confirmat și el fenomenul dar a adăugat că nu dorește să facă declarații despre subiect. Totuși, acesta a afirmat că lacrimile pe fața Fecioarei Maria au fost observate pentru prima dată la prinderea postului.

Un cititor Alba24 a trimis câteva fotografii și un video, pe adresa redacției.

De altfel, situația este cunoscută de toți credincioșii din sat.

Icoana a fost dusă și la sediul Arhiepiscopiei

”Din punctul nostru de vedere, teologic, acest tip de fenomen este o minune. Aceste minuni sunt foarte foarte rare. Trebuie să treacă puțin timp, să vedem cum evoluează evenimentele, apoi ne putem pronunța. A fost adusă și la noi, Trebuie văzută și o să fiți uimit. Icoana a fost a unui băiat de la Seminar, originar din Cricău. Acesta a cumpărat icoana și s-a rugat la ea. Prima dată s-a manifestat la el, apoi a dus-o preoților din Cricău” a declarat secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Eugen Bărăian.

 

 

30 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button