Home StiriJudetul Mures O femeie din Târgu Mureș a fost atacată cu un cuțit de doi cerșetori, pentru că a refuzat să le dea bani

O femeie din Târgu Mureș a fost atacată cu un cuțit de doi cerșetori, pentru că a refuzat să le dea bani

de Ana Moldovan
5 views

O femeie din Târgu Mureș a fost înjunghiată de doi trecători care s-au enervat pentru că a refuzat să le dea bani.

Potrivit medicilor, rana nu a fost gravă, însă femeia a avut nevoie de primul ajutor.

În ziua cu pricina, femeia plecase din apartament la cumpărături. Când a ieșit din magazin, ea a fost abordată de doi tineri care i-au cerut insistent bani.

După ce i-a refuzat, indivizii au urmărit-o pe victimă, iar ulterior au atacat-o cu un cuțit și s-au făcut nevăzuți. Norocul acesteia a fost că era îmbrăcată mai gros, hainele au protejat-o așa că a fost ranită ușor.

Femeia sunat imediat la 112 și a cerut ajutor, iar ulterior a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

„Un echipaj de jandarmi împreună cu o patrulă de ordine publică i-au identificat pe cei doi tineri bănuiți că ar fi fost implicați”, a spus Aurica Mate, purtător de cuvânt al IPJ Mureș.

„Mie mi-e frică seara, nu prea ies. Tare sunt eu îngrijorată pentru ce se întâmplă cu tinerii ăștia. Sper să nu ajungem să ne fie frică să mergem pe stradă”, a declarat o femeie

 

Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „Un echipaj de jandarmi împreună cu o patrulă de ordine publică i-au identificat pe cei doi tineri bănuiți că ar fi fost implicați”.

Cei din cartier spun că nu se simt în siguranță mai ales că în ultima perioadă pe străzi își fac veacul tot felul de indivizi care devin agasanți.

Femeie: „Mie mi-e frică seara, nu prea ies”.

Femeie: „Tare sunt eu îngrijorată pentru ce se întâmplă cu tinerii ăștia. Sper să nu ajungem să ne fie frică să mergem pe stradă”. 

Bărbat: „Când ies din bloc sau din casă se adună trei, patru, șase zece indivizi și atunci fac prostii”.

Polițiștii i-au reținut inițial pe cei doi suspecți. În prezent, suspecții sunt cercetați în libertate pentru loviri sau alte violențe.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments