Home StiriStiri Locale O cisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat în comuna Vânători

O cisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat în comuna Vânători

de Ana Moldovan
5 views

FOTO:voceatransilvaniei.ro

FOTO: voceatransilvaniei.ro

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a fost activat, vineri dimineaţa, după ce o cisternă încărcată cu bitum a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat în curtea unei case din localitatea Vânători, judeţul Mureş.

Potrivit unui comunicat al ISU Mureş, accidentul a avut loc în jurul orei 5:55, când o autocisternă cu capacitatea de 24 tone care transporta bitum a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat în curtea unui imobil.

„La locul intervenţie s-a deplasat din cadrul Detaşamentului de pompieri Sighişoara două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, în sprijinul acestor echipaje s-au deplasat din cadrul Detaşamentului Tg. Mureş o autospecială C.B.R.N. Toate forţele sunt coordonate de primul adjunct al inspectorului şef, colonel Găzdac Ovidiu, care s-a deplasat la faţa locului împreună cu grupa operativă. A fost informat prefectul judeţului Mureş în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. S-a activat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi au fost informate instituţiile cu fucnţii de sprijin: Garda de Mediu, Agenţia Judeţeană de Protecţie a Mediului, Secţia Judeţeană de Drumuri Naţionale. Ca urmare a accidentului, circulaţia nu a fost întreruptă”, se arată în comunicat.

Pompierii precizează că locuinţa nu a fost afectată, decât prin stropirea cu bitum pe aproximativ 10 metri pătraţi, iar din cisternă au fost scurgeri minore de bitum.

Cu toate acestea, pompierii au izolat zona şi au monitorizat ore în şir situaţia.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments