fashiondays.ro
Stiri Locale

Nouă cadre medicale infectate cu coronavirus la Sighișoara!


interlink.ro

O pacientă infectată cu noul coronavirus a scuipat cadrele medicale de la Spitalul Municipal Sighișoara, cu câteva zile înainte să moară, iar acum 7 asistente medicale, un medic și un infirmier au fost declarați pozitivi cu COVID-19.

  • Pacienta a refuzat recomandările cadrelor medicale
  • Medicii au cerut ajutorul poliției

Un telespectator ne-a semnalat pe Fii Observator un caz incredibil la Sighișoara, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus de către o pacientă recalcitrantă, care între timp a decedat.

Pacienta de etnie romă a refuzat să țină cont de recomandările staff-ului medical, și-a aruncat în mod repetat masca de protecție și a scuipat cadrele medicale.

Managerul spitalului Municipal Sighișoara, Tanaszi Sarolta, ne-a confirmat faptul că, în urmă cu două zile, șapte asistente, un medic și un infirmier din cadrul compartimentului de boli infecțioase, unde a fost tratată și femeia recalcitrantă, au primit rezultatele testelor și acestea sunt pozitive.

Cazul femeii recalcitrante a avut loc în 7/8 aprilie, dar managerul spitalului spune că nu este un caz singular.

Am mai întâmpinat probleme de genul în care ei nu cooperau, nu respectau indicațiile personalului medical. Au solicitat foarte des intervenția personalului în saloane, la ei. Sunt persoane ce reprezintă un factor de risc pentru personalul medical. Acele persoane se adresau cu cuvinte urâte, nu purtau mască, refuzau orice fel de colaborare și recomandare. Am solicitat și ajutorul poliției locale sau a municipiului pentru a calma unii pacienți”, a declarat Tanaszi Sarolta.

bottegaverde.ro
Source
https://observatornews.ro/

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button